Davey Photography, Davey Baas [Archief]
112

Politie Amstelveen alert na dreiging van georganiseerde vechtpartij tussen jongeren

Amstelveen - De Amstelveense politie heeft dinsdag de nodige inspanningen moeten verrichten om een georganiseerde vechtpartij tussen jongeren in de omgeving van Stadshart Amstelveen te voorkomen. Op social media gingen berichten rond dat jongeren van plan waren met elkaar op de vuist te gaan.

Vanwege de dreiging van een confrontatie tussen jongeren was de politie gisteren aan het eind van de middag met een hoop collega's op de been, zo meldde de politie Amstelveen op Instagram.

De politie sprak van een rommelige middag en is met meerdere eenheden druk bezig geweest een clash tussen jongeren te voorkomen, door plekken waar mogelijk gevochten zou gaan worden zichtbaar en onzichtbaar in de gaten te houden en diverse jongeren aan te spreken.

Ook social media-kanalen werden gevolgd om de ontwikkelingen in de gaten te houden. Uiteindelijk is geen melding gedaan van een daadwerkelijke vechtpartij.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 12:12

Han Tsai: wijkagent in Amstelveen en bruggenbouwer tussen culturen

Amstelveen - Han Tsai is sinds het najaar van 2020 wijkagent in het Oude Dorp en Bovenkerk in Amstelveen. Maar daarnaast vervult hij ook een andere, belangrijke en inmiddels onmisbare rol die hij allerminst lichtvaardig opneemt: als coördinator van het officiële Chinees Netwerk van Politie Eenheid Amsterdam is hij een vertrouwd aanspreekpunt voor een groeiend aantal Aziatische inwoners in deze regio en daarmee een belangrijke bruggenbouwer tussen diverse culturen.

Algemeen gisteren 16:00

JobZ: Grand Hotel Amstelveen zoekt Food & Beverage Supervisor

Amstelveen - Zoek jij een nieuwe baan en wil je graag in (de omgeving van) Amstelveen werken? Via AmstelveenZ JobZ kan je wellicht een leuke baan in de buurt vinden.  Zo zoekt Grand Hotel Amstelveen momenteel een Food & Beverage Supervisor.