Politie Amstelveen bedankt omstanders voor hulp na gruwel-ongeval

Politie Amstelveen bedankt omstanders voor hulp na gruwel-ongeval Foto: Op de oversteek gebeurde een ernstig ongeval. [Archief: Davey Photography, Rob Franken]

Amstelveen – De Amstelveense politie bedankt diverse omstanders en betrokkenen die eerste hulp verleenden na het zeer ernstige ongeval afgelopen donderdagochtend voor het Amstelveen College.

Bij het gruwel-ongeval raakten een 14-jarige fietser en een 37-jarige motorrijder zwaar gewond. Direct na de botsing werd door meerdere omstanders eerste hulp verleend in afwachting van de ambulancedienst en de politie.

‘We willen alle omstanders, getuigen en de medewerkers van het Amstelveen College voor hun hulp en ondersteuning’, aldus de politie in een Facebook-bericht. De aanrijding heeft volgens de politie op enkele getuigen en andere betrokken veel impact gehad. ‘Het was een naar gezicht om te zien, de slachtoffers opstraat en alle brokstukken die over de weg verspreid lagen.'

Nieuwe getuigen gezocht

De politie zoekt nog altijd nieuwe getuigen van het ongeval, die tot op heden nog niet met de politie hebben gesproken. Ook hoopt de politie dat er beelden van camera's in de omgeving of dashcams opduiken. Mensen die meer weten kunnen contact opnemen via 0900-884 met het TOEV van de politie Amsterdam. Voor andere vragen of voor meer informatie dan is wijkagent Jan Pieter Koopmans ook te bereiken via 0900-8844.


Reacties