Politie Basisteam Amstelveen
112

Politie Amstelveen stuit op hele serie elektrische fatbikes en zoekt eigenaren

Amstelveen - De Amstelveense politie heeft een hele serie elektrische fatbikes aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Via social media vraagt de politie of eigenaren hun gestolen fatbike mogelijk herkennen.

In totaal heeft de polite zeven foto's van fatbikes gedeeld. De politie geeft niet prijs waar in Amstelveen de fatbikes zijn aangetroffen. Elektrische fatbikes zijn zeer populair onder jongeren, maar helaas ook onder het dievengilde: ze worden veelvuldig gestolen.

De politie vraagt mensen die hun fatbike mogelijk herkennen (en nog geen uitkering van hun verzekering hebben ontvangen) zich voor donderdag 22 juni te melden op het politiebureau aan de Gerard Doulaan 2 in Amstelveen, met de aangifte van de diefstal en de bij de fiets behorende sleutels. De politie onderzoekt dan of de fiets inderdaad van de melder is.
 
Bekijk de serie aangetroffen fatbikes op de Facebook-pagina van de politie:


Meer nieuws

Algemeen gisteren 21:18

Ludiek wereldrecord: levensgroot melkpak op 27 meter hoogte langs A9

Amstelveen/Ouderkerk - De Boeren van Amstel hebben vandaag in samenwerking met Vogelbescherming Nederland succesvol het grootste melkpak ter wereld  tot een hoogte van 27 meter de lucht in gehesen langs Rijksweg A9 ter hoogte van Ouderkerk/Amstelveen.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:07

Amstelveen van voorheen (353)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 353 een oude prentbriefkaart van de Da Costalaan.

Algemeen gisteren 08:48

Ontdek Amstelland op Amstellanddag: vandaag meer dan 50 locaties open

Amstelveen - In natuurgebied Amstelland is vandaag (zondag 4 juni) op meer dan vijftig locaties van alles te beleven en te ontdekken in het kader van Amstellanddag. Een breed scala bezienswaardigheden en activiteiten voor jong en oud laat de diversiteit en bijzonderheid van Amstelland zien.

112 3 jun. 2023 09:38

Ravage na nachtelijke klapper Buitenveldert

Buitenveldert - Op de Van Neijenrodeweg bij de Van Leijenberglaan in Buitenveldert heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een zwaar ongeval plaatsgevonden.

Sport 2 jun. 2023 21:09

Amstelveen huldigt hockeykampioenen Pinoké en Amsterdam

Amstelveen - De hockeyers Heren 1 van Pinoké en Dames 1 van Amsterdam zijn vrijdagmiddag gehuldigd in Amstelveen voor het behalen van de landstitel. 'Wij zijn supertrots op de prestaties van beide clubs', zei burgemeester Tjapko Poppens. 'De Amstelveense jeugd heeft er met jullie nieuwe helden bij.'