Archief Davey Photography
112

Politie Amstelveen zoekt getuigen van mishandeling op voetbalveldje Westwijk

Amstelveen - Op het voetbalveld tussen de Marjoleinlaan en de Korianderlaan in Westwijk heeft gisterenavond een mishandeling plaatsgevonden. De politie is op zoek naar getuigen en/of camerabeeldem.

De mishandeling, onduidelijk is wat precies is voorgevallen, vond plaats tussen 17.30 uur en 18.00 uur.

De politie vraagt mensen die iets hebben gezien of gehoord, of mogelijk camerabeelden hebben, dat te melden bij de politie. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844, onder vermelding van het registratienummer: PL1300-202 414 1945. 


Meer nieuws

112 gisteren 15:09

Auto's in botsing op kruising Beneluxbaan/Gondel

Amstelveen - Niet voor het eerst heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het kruispunt Beneluxbaan/Gondel in Amstelveen Zuid. Twee auto's botsten op elkaar met flinke blikschade tot gevolg.

Politiek 23 jul. 2024 11:37

Burgerbelangen Amstelveen: zorgwoningen Maccabiadelaan toewijzen aan kwetsbare mensen met zorgvraag

Amstelveen – Op initiatief van de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) gaat het College van B en W onderzoeken hoe de 41 zorggeschikte woningen aan de Maccabiadelaan direct kunnen worden toegewezen aan kwetsbare mensen met een zorgvraag. Ook wordt op initiatief van de lokale partij informatie over zorg beter toegankelijk voor inwoners met een hulpvraag.

Politiek 23 jul. 2024 11:30

Actief voor Amstelveen tevreden zomerreces in

Amstelveen – De lokale politieke partij actief voor Amstelveen is tevreden het politieke zomerreces ingegaan. De partij zag vorige week tijdens de behandeling van de Perspectiefnota drie moties aangenomen worden.