VTF, archief

Politie: 'Amstelveense natuur nu al druk bezocht, niet iedereen houdt afstand'

Amstelveen - Terwijl het echt mooie lenteweer nog moet aanbreken, constateert de Amstelveense politie nu al dat diverse Amstelveense natuurgebieden (bos, parken) druk worden bezocht.

Met nog mooier lenteweer in aantocht wil de Amstelveense politie Amstelveners op het hart drukken om de komende periode toch zoveel mogelijk thuis te blijven en indien mogelijk daar te genieten van het mooie weer.

De politie doet dat met een videoboodschap op Facebook, waarin een behoorlijk gevulde parkeerplaats  bij het Amsterdamse bos wordt getoond.

Afstand houden
Ook viel het de politie op dat toch nog veel mensen elkaar passeren zonder voldoende afstand van elkaar te houden.

'Met de verwachte temperaturen in het vooruitzicht willen wij een ieder nogmaals op het hart drukken; geniet van het weer maar blijf zoveel mogelijk thuis!', zo meldt de politie.


Meer nieuws

Onderwijs & Educatie gisteren 10:47

Druk op Amstelveense noodopvang neemt toe; scholen bereiden zich voor op Britse variant

Amstelveen - Hoewel op dit moment de situatie nog houdbaar is op scholen en bij opvangorganisaties in Amstelveen, meldt de gemeente dat de druk op de noodpvang toeneemt, groepen vol dreigen te raken en het lastiger wordt om de noodopvang te bemensen. Daarbij bereiden scholen zich voor op de Britse corona-variant.