Davey Photography, Davey Baas

Politie-auto's botsen op elkaar op kruising Beneluxbaan-Sportlaan

AMSTELVEEN - Op de Beneluxbaan ter hoogte van de kruising met de Sportlaan zijn vanavond twee politieauto's betrokken geraakt bij een zware aanrijding.

Een van de auto's eindigde door de klap op zijn kant tegen een lantaarnpaal. Een agent raakte lichtgewond en kon ter plekke worden behandeld door de opgeroepen ambulancedienst. De politiewagens waren onderweg naar een melding in Amstelveen Zuid. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk.  
 
De politie heeft de volledige kruising Beneluxbaan/Sportlaan afgezet en is met tal van eenheden aanwezig. De materiële schade aan de politiewagens is groot.
 Foto: VTF, Vivian Tusveld
 Foto's: VTF, Vivian Tusveld

Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.