VTF
112

Politie grijpt verdachten van scooterdiefstal in Waardhuizen

Amstelveen - De politie heeft zaterdagmiddag in de wijk Waardhuizen twee verdachten van een scooterdiefstal ingerekend.

De politie constateerde bij een surveillance vreemd rijgedrag bij een snorfietsbestuurder en zijn passagier. Nadat de politie ze op de hielen zat kwam het duo ten val en vluchtten het duo te voet. 'Al snel konden ze worden aangehouden', meldt de politie op Facebook.

Ze waren een woning in gevlucht aan Praam, die door getuigen werd aangewezen. De verdachten werden overgedragen aan de recherche en zijn inmiddels verhoord. De snorfiets waar zij op reden bleek van diefstal afkomstig en in de buddy werden nog meer van diefstal afkomstige goederen aangetroffen.

Foto: VTF


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.