Politie Amstelveen, Facebook
112

Politie maakt einde aan illegaal feest in Amsterdamse bos

Amstelveen - De politie heeft vanmorgen een einde gemaakt aan een illegaal feest in het Amsterdamse bos.

Bij het feest waren volgens de politie veel mensen aanwezig. Om 05.00 uur vanmorgen greep de politie in.

In de omgeving van de feestlocatie werd niet alleen veel afval aangetroffen, maar ook veel uitwerpselen, stelt de politie op Facebook.

Op de illegale feestlocatie stond ook een partytent met een mengpaneel en speakers, zo blijkt uit foto's van de politie. De Boswachterij is op de hoogte gesteld en zal de aankomende tijd extra alert zijn,


Meer nieuws

Wonen vandaag 15:35

Amstelveen komt met nieuwe actie voor aanschaf zonnepanelen

Amstelveen - Huiseigenaren in Amstelveen Noord kunnen binnenkort weer profiteren van voordeel bij de aanschaf van zonnepanelen. Gemeente Amstelveen organiseert samen met het Regionaal Energieloket een collectieve inkoopactie.

Corona Amstelveen gisteren 14:55

Verdubbeling corona-besmettingen in Amstelveen

Amstelveen - Het aantal vastgestelde corona-besmettingen (COVID-19) is in Amstelveen opgelopen naar 203, nagenoeg een verdubbeling ten opzichte van een week eerder, zo blijkt uit een nieuwe update van het RIVM.

Verkeer & Vervoer gisteren 14:28

Test met ‘wachtrijvoorspeller’ wordt uitgebreid

Amstelveen - De provincie Noord-Holland gaat een technische test met zogenoemde 'wachtrijvoorspellers', die het aantal wachtende auto's voor een verkeerslicht voorspellen om de doorstroming te bervorderen, uitbreiden. De voorspeller wordt al ingezet op de N201 nabij Schiphol, maar het ligt uiteindelijk in de bedoeling de nieuwe techniek op 270 kruispunten in de provincie in te zetten.