Davey Photography, Davey Baas
112

Politie opgetrommeld voor verkeersruzie in Bovenkerk

Amstelveen - De politie heeft zaterdagmiddag moeten ingrijpen na een melding van een verkeersruzie aan de Noorddammerlaan in Bovenkerk. 

Volgens een politiewoordvoerder raakte een aantal personen slaags en zijn er over en weer tikken uitgedeeld. De politie, met meerdere agenten ter plaatse, wist de boel te sussen.

verkeersruzie bovenkerk 270523.jpg
Foto's Davey Photography, Davey Baas

De oorzaak van de ruzie is onbekend. Een omstander liet weten dat de ruzie ontstond ter hoogte van een van de wegsversmallingen aan de Noorddammerlaan en waren er fietsers/brommerrijders bij betrokken. Volgens de politie zijn er uiteindelijk geen aanhoudingen verricht.


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.