VTF
112

Politie pakt twee verdachten op na gewapende overval op telefoonwinkel Uithoorn

Uithoorn - De politie heeft twee verdachten aangehouden na een gewapende overval op een telefoonwinkel aan het Marktplein in Uithoorn zaterdagochtend. 

De telefoonwinkel werd aan het einde van de ochtend, rond half 12, overvallen door donker gekleed duo. De twee verdachten vluchtten op een scooter zonder  kenteken weg en leken te ontkomen, maar na een intensieve zoektocht (er werd met meerdere politievoertuigen en de politiehelikopter gezocht en ook Burgernet deed een melding uit ) trof de politie de twee verdachten uiteindelijk aan bij een garagebox van een flat.

De politie meldt dat nader onderzoek definitief moet uitwijzen of het daadwerkelijk om de twee daders gaat, ook al is dat wel het vermoeden. Forensische Opsporing heeft na de overval onderzoek ingesteld bij de winkel. 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 13:02

Energiebesparen: Amstelveen zet vol in op Klimaatweek

Amstelveen - Gemeente Amstelveen doet ook dit jaar doet mee aan de Nationale Klimaatweek, die loopt van 27 oktober tot en met 5 november 2021. Tijdens deze Klimaatweek attendeert gemeente Amstelveen inwoners extra op diverse duurzame  acties en helpt het inwoners op weg om energie te besparen.

112 22 okt. 2021 19:46

Brandweer blust keukenbrand aan Kringloop

Amstelveen - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar Kringloop in de wijk Groenelaan naar aanleiding van een keukenbrand in een bungalow.