VTF
112

Politie pakt twee verdachten op na gewapende overval op telefoonwinkel Uithoorn

Uithoorn - De politie heeft twee verdachten aangehouden na een gewapende overval op een telefoonwinkel aan het Marktplein in Uithoorn zaterdagochtend. 

De telefoonwinkel werd aan het einde van de ochtend, rond half 12, overvallen door donker gekleed duo. De twee verdachten vluchtten op een scooter zonder  kenteken weg en leken te ontkomen, maar na een intensieve zoektocht (er werd met meerdere politievoertuigen en de politiehelikopter gezocht en ook Burgernet deed een melding uit ) trof de politie de twee verdachten uiteindelijk aan bij een garagebox van een flat.

De politie meldt dat nader onderzoek definitief moet uitwijzen of het daadwerkelijk om de twee daders gaat, ook al is dat wel het vermoeden. Forensische Opsporing heeft na de overval onderzoek ingesteld bij de winkel. 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 17:27

Doe mee aan het NK Tegelwippen: zo werkt het [Video]

Amstelveen - Amstelveen doet dit jaar opnieuw mee aan het NK Tegelwippen. Om Amstelveners aan te moedigen haalt de gemeente dit jaar tussen mei en oktober op gezette dagen gratis oude tuintegels op, als deze vervangen worden voor groen.

Algemeen vandaag 10:17

Opkoopbescherming gaat van start in Amstelveen

Amsteveen - Wie een huis koopt in Amstelveen met een WOZ-waarde tot en met 421.000 euro, wordt verplicht er zelf te gaan wonen. Verhuren wordt pas mogelijk vier jaar na de akte van levering. De regeling gaat per 1 juli 2022 in.

Algemeen gisteren 15:20

E-waste Race: schoolklassen zamelen zoveel mogelijk elektronisch afval in

Amstelveen - Zes basisschoolgroepen uit Amstelveen doen dit jaar weer mee aan de E-waste Race. De deelnemende klassen gaan bijna vier weken lang zoveel mogelijk klein elektronisch afval of E-waste inzamelen zodat dit hergebruikt of gerecycled kan worden. De organisatie E-waste Race verzorgt verschillende lessen voor de kinderen.