VTF

Politie sust ruzie in Amstelveense supermarkt

Amstelveen - De Amstelveense politie heeft dinsdag in een supermarkt in winkelcentrum Groenhof een ruzie moeten sussen tusssen twee klanten, die onenigheid kregen over afstand houden.

De ruzie ontstond omdat de een vond dat de ander onvoldoende afstand hield. Toen de persoon die zich bedreigd voelde vanwege de te korte afstand de ander erop aansprak, werd er boos gereageerd. De bedreigde klant alarmeerde de politie, die ter plaatse kwam.

'Bewaar rust kalmte en afstand' 
De pollitie wist de ruzie te sussen en kon de situatie oplossen door beide partijen aan te spreken. De politie besloot uiteindelijk geen boete te geven, zo wordt gemeld op de Facebookpagina van de politie Amstelveen.

De Amstelveense politie roept in hetzelfde bericht (zie onder) Amstelveners op om vooral de rust, kalmte en afstand te bewaren in deze tijden. De politie bemerkt dat de corona-crisis ook enorm leeft in Amstelveen en geeft aan samen met de BOA's van de gemeente Amstelveen toezicht te houden op plaatsen waar mogelijk teveel mensen samenkomen. 

'Wij werken gewoon door, 24/7 en zijn te bereiken via 112 en 0900-8844. Aangifte doen? Bel ons via 0900-8844', zo meldt de politie. 'Samen komen we hier doorheen!'


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.