VTF

Politie sust ruzie in Amstelveense supermarkt

Amstelveen - De Amstelveense politie heeft dinsdag in een supermarkt in winkelcentrum Groenhof een ruzie moeten sussen tusssen twee klanten, die onenigheid kregen over afstand houden.

De ruzie ontstond omdat de een vond dat de ander onvoldoende afstand hield. Toen de persoon die zich bedreigd voelde vanwege de te korte afstand de ander erop aansprak, werd er boos gereageerd. De bedreigde klant alarmeerde de politie, die ter plaatse kwam.

'Bewaar rust kalmte en afstand' 
De pollitie wist de ruzie te sussen en kon de situatie oplossen door beide partijen aan te spreken. De politie besloot uiteindelijk geen boete te geven, zo wordt gemeld op de Facebookpagina van de politie Amstelveen.

De Amstelveense politie roept in hetzelfde bericht (zie onder) Amstelveners op om vooral de rust, kalmte en afstand te bewaren in deze tijden. De politie bemerkt dat de corona-crisis ook enorm leeft in Amstelveen en geeft aan samen met de BOA's van de gemeente Amstelveen toezicht te houden op plaatsen waar mogelijk teveel mensen samenkomen. 

'Wij werken gewoon door, 24/7 en zijn te bereiken via 112 en 0900-8844. Aangifte doen? Bel ons via 0900-8844', zo meldt de politie. 'Samen komen we hier doorheen!'


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 10:03

Blijf thuis, blijf thuis, blijf thuis Amstelveen

Amstelveen – Amstelveen telt diverse aantrekkelijke recreatieplekken en natuurgebieden, maar inwoners van Amstelveen worden dit paasweekiende opnieuw dringend opgeroepen de recreatieplekken in de gemeente zoals (heem-)parken, het Amsterdamse Bos en de natuurgebieden (polders en oeverlanden rond de Poel) niet te bezoeken en thuis te blijven.

Horeca gisteren 11:48

Lekker nieuws: Abina Afhaalservice uitgebreid

Amstelveen – Horecagelegenheid Abina aan de Amsterdamseweg breidt de speciale Afhaalservice uit met twee gerechten: een vegetarische lasagneschotel en de beroemde Oreo Cheesecake zijn aan de afhaalservice toegevoegd.