Davey Photography, Davey Baas
112

Politie vol af op inbraakmelding

Amstelveen - De politie is donderdagavond met veel eenheden uitgerukt naar een inbraakmelding op een kantorenlocatie aan Krijgsman in Amstelveen Zuid.

Er werden, naast diverse politiewagens, ook hondengeleiders en een politiehelikopter ingezet. De locatie werd omsingeld en diverse eenheden zochten de omgeving af. De helikopter cirkelde enige tijd boven de locatie en delen van Amstelveen Zuid.

De politie laat desgevraagd aan AmstelveenZ weten dat er bij een pand was ingebroken, maar dat bij de zoektocht uiteindelijk geen verdachten meer zijn aangetroffen. 

inbraak krijgsman.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas

Op het kantorencomplex (Commerce Park) zijn diverse bedrijven gevestigd, waaronder grote bedrijven als LG, BDO en GfK. Het is niet duidelijk op welk bedrijf of instelling de inbrekers de pijlen hadden gericht.

Inbraakmeldingen hebben een hoge prioriteit bij de Amstelveense politie. Er wordt vaak groot ingezet als er vermoedens zijn van een inbraak; de politie vraagt inwoners bij verdachte situaties altijd 112 te bellen. 


Meer nieuws

Wonen vandaag 16:37

Droom komt uit: wonen in Barcelona in Amstelveen

Amstelveen - Wethouder Wonen Adam Elzakalai en Dennis Wedding van Amvest hebben symbolisch de eerste sleutel overhandigd aan de (eerste) huurders van het appartementengebouw Barcelona in het Amstelveense nieuwbouwproject Olympiade.

Sport vandaag 14:15

Maurits (17) kampt al hele leven met hersenletsel en organiseert nu sponsorloop voor Hersenstichting

Amstelveen - De nu 17-jarige Maurits Maessen werd als baby van 13 maanden oud getroffen door hersenvliesontsteking en liep daarbij blijvend hersenletsel op. Ondanks de uitdagingen die hij daar dagelijks van ondervindt haalt hij het maximale uit zijn leven en vrijdag 21 juni organiseert hij met BuentingSport Amstelveen een sponsorloop waarbij hij zoveel mogelijk geld wil inzamelen voor de Hersenstichting. Doneren kan hier.     

Sport vandaag 11:18

NRT500-toernooi van start op Park Startbaan

Amstelveen - Op Park Startbaan is vandaag het nationale NRT500 tennistoernooi van start gegaan. 32 mannen en 24 vrouwen strijden de komende dagen om punten te verdienen voor de nationale ranking.