Davey Photography, Rob Franken

Politie zoekt getuigen van ramkraak Albert Heijn Westwijkplein

AMSTELVEEN - De politie is een zoektocht naar de daders van de ramkraak bij de Albert Heijn aan Westwijkplein gestart en heeft daarvoor informatie van eventuele getuigen nodig. Ze roepen iedereen die mogelijk meer informatie heeft op om contact op te nemen.

In de nacht van 30 op 31 januari wordt rond 3:30 uur de pui van de supermarkt met een auto geramd. De daders hadden waarschijnlijk als doel om het pinautomaat leeg te halen, maar het is niet duidelijk of dit ook daadwerkelijk gelukt is. De auto waarmee ze dit deden is volgens onderzoek gestolen in Hoofddorp. Het voertuig is na de ramkraak waarschijnlijk in brand gestoken, met veel rookschade voor de supermarkt tot gevolg. Inwoners van Westwijk reageerden geschrokken op het voorval.

Tips
Getuigen en mensen met meer informatie over deze ramkraak kunnen contact opnemen met 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Informatie en beeldmateriaal kan men ook met de recherche delen via het tipformulier.


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 19:39

De nieuwe corona-maatregelen op een rijtje

Amstelveen - Het kabinet heeft vanavond een omvangrijke serie nieuwe corona-maatregelen aangekondigd die dinsdag 29 september 18.00 uur ingaan en minimaal drie weken van kracht blijven. 

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Soap rond afgesloten fietspad in Bovenkerk duurt voort

Amstelveen - De heropening van het reeds lange tijd afgesloten fietspad tussen Zetterij en de Noorddammerlaan in Bovenkerk (Kazernepad/Zwarte Pad) heeft opnieuw vertraging opgelopen. Het stuk fietspad, dat hard op weg is het duurste stuk fietspad van Amstelveen te worden, wordt nu naar verwachting in februari 2021 geopend.

Winkels gisteren 10:16

Nieuwe kunst- en kadowinkel in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - In Stadshart Amstelveen heeft kunst- en kadowinkel KYLDO de deuren geopend. De winkel biedt collectie kunstige cadeaus, moderne woondecoraties en kleurrijke kunstbeeldjes uit het binnen- en buitenland  

Amstelveen van voorheen 27 sep. 2020 20:50

Amstelveen van voorheen (214)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 214 een fraaie historische prentbriefkaart van de Amsterdamseweg van voor 1940.