Onderzoek door de politie op de parkeerplaats (Foto: Inter Visual Studio)
112

Politie zoekt getuigen van schietpartij Kudelstaart

Regio - De politie zoekt getuigen na het schietincident aan de Bilderdammerweg in Kudelstaart op dinsdagavond. Bij het schietincident raakte een 21-jarige Amsterdammer zwaargewond.

Even voor 22.00 uur gisterenavond kreeg de meldkamer de melding van een schietincident op een parkeerplaats. Toen de agenten bij de locatie aankwamen, bleek dat er meerdere keren was geschoten was op een man, die daarbij meerdere verwondingen opliep.

Het slachtoffer is met een ter plaatse gekomen ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Experts van de Forensische Opsporing verrichtten sporenonderzoek op de parkeerplaats. Mogelijk is er een voertuig na het schietincident weggereden richting Aalsmeer.

Getuigen en beelden gezocht
Wat zich precies heeft afgespeeld op de parkeerplaats is nog onduidelijk. De recherche doet hier onderzoek naar en komt graag in contact met iedereen die, voorafgaand aan of na de beschieting, wellicht iets opvallends heeft gezien of gehoord rond de Bilderdammerweg. Daarnaast ontvangt het team graag camerabeelden van beveiligingscamera’s of dashcams in voertuigen. Ook andere informatie is welkom, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Meer nieuws

Sport vandaag 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen vandaag 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.

Algemeen gisteren 13:33

Autoverzekering Amstelveen bijna 6% duurder

Amstelveen - Inwoners van Amstelveen betaalden in 2023 bijna 6% meer voor hun autoverzekering dan het jaar ervoor. Dat blijkt uit onderzoek van de financiële vergelijkingssite Geld.nl. In 2022 kostte de gemiddelde autoverzekering in Amstelveen nog ruim 68 euro per maand. In 2023 is dat gestegen naar ruim 72 euro per maand. Op jaarbasis betaalden de inwoners van Amstelveen bijna 49 euro meer voor hun autoverzekering.