Amstelveenz.nl

Politiek Plein Amstelveen (9)

Amstelveen - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 verzamelt AmstelveenZ.nl in de wekelijkse rubriek Politiek Plein Amstelveen de diverse politieke (pers-)berichten die bij de redactie zijn binnengekomen in één verzamelbericht. 

50Plus

50Plus maakte begin vorige week officieel bekend deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Amstelveen.
⇒ 50Plus

PvdA

De Pvda liet weten vragen te hebben gesteld over de stand van zaken rond grensoverschrijdend gedrag bij de gemeentelijke organisatie in Amstelveen en stuurde ook een persbericht over de verkeerssituatie bij de Eleanor Rooseveltlaan.
⇒ PvdA Amstelveen

D66

Campagne VU.jpg

D66 had er zin in afgelopen week en stuurde drie persberichten. De partij vroeg aandacht voor het belang van uitsluiting en discriminatie, wenste studenten succes met hun tentamenweek én sprak zich uit voor de bouw van een woontoren aan de Ouderkerkerlaan 150.
⇒ D66 Amstelveen

GroenLinks

foto prikactie GL.jpg
GroenLinks is in Amstelveen al volop bezig met campagnevoeren. Partijleden combineren huisbezoeken met een zwerfafvalprikcampagne.
⇒ GroenLinks

VVD

foto nieuw hospice in Amstelveen vvd blij.jpg

De VVD sprak uit de plannen voor het nieuwe Hospice Amsteloever volop te steunen. Dat moet er als het aan de liberalen ligt snel komen.
⇒ VVD Amstelveen

CDA

ArjenSandraCDAprogram.jpg

Het CDA zette vraagtekens bij een voorbereidingsbesluit dat is genomen over de herontwikkeling van een locatie aan Galjoen in Waardhuizen. Ook presenteerde de partij het verkiezingsprogramma.
⇒ CDA Amstelveen

Over Politiek Plein Amstelveen (9)

Politiek Plein aflevering 9 beslaat de periode tussen maandag 31  januari 12.00 uur en maandag 7 februari 12.00 uur.  AmstelveenZ linkt de berichten zoveel mogelijk naar de originele persberichten op de websites van de betreffende politieke partijen, maar soms heeft een partij het persbericht zelf (nog) niet gepubliceerd. In dat geval verwijzen we naar de homepage van die partij. Mis jij een (pers-)bericht in de rubriek Politiek Plein Amstelveen? Het kan zijn dat niet alle berichten AmstelveenZ hebben bereikt. We horen het graag via info@amstelveenz.nl


Meer nieuws

112 gisteren 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 28 mrt. 2023 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten 28 mrt. 2023 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.