Davey Photography, Davey Baas

Politiemacht maakt jacht op inbrekers

Amstelveen - Een groot aantal politie-eenheden is zaterdagavond uitgerukt voor een grootschalige zoektocht naar mogelijke inbrekers.

De politie kreeg rond kwart over 8 een inbraakmelding bij een woning aan de Kringloop en rukte in vol ornaat uit. In de straat wemelde het van politiewagens en agenten en ook werd de politiehelikopter ingeschakeld bij de zoektocht. De heli heeft enige tijd boven de wijken Groenelaan en Waardhuizen rondgecirkeld.

De omgeving van de woning en een groot deel van de wijk werden uitgekamd, inclusief het nabijgelegen scholencomplex en het wandelpark ten oosten van Groenelaan dat achter de woning ligt. Voor zover bekend heeft de zoektocht geen resultaat opgeleverd. Het is onbekend of de inbrekers iets buit hebben gemaakt.

 

FOTO'S: DAVEY PHOTOGRAPHY, DAVEY BAAS


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.