Nederlands Politieorkest

Politieorkest treedt op in Schouwburg Amstelveen

Amstelveen - Het Nederlands Politieorkest zal op dinsdag 31 oktober 2023 met de nieuwe theatershow 'Politie voor Iedereen' optreden in Schouwburg Amstelveen.

Het Nederlands Politieorkest (NPO) bestaat uit ruim 60 muzikanten werkzaam bij de nationale politie en zijn afkomstig uit bijna alle politieregio’s.

'Mensen helpen, de kwetsbaren in de samenleving beschermen en de wet handhaven waar nodig; dat is wat politiemensen doen en wat ons drijft. Daarbij is iedereen voor ons gelijk; wij zijn een Politie voor Iedereen en dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Even normaal is het dat we een organisatie zijn met heel verschillende mensen met uiteenlopende talenten,' meldt het Politieorkest.

Met de nieuwe show wil het Nederlands Politieorkest het thema 'Politie voor Iedereen' muzikaal ten gehore brengen. Samen met collega’s met diverse achtergronden zullen zij dit ten gehore brengen met gevarieerde muziek, van ‘An American in Paris’ tot boerenrock en van Donna Summer tot Stef Bos. 

De voorstelling in Schouwburg Amstelveen is gratis te bezoeken en kaarten zijn te bestellen via de website van de Schouwburg Amstelveen (klik hier).


Meer nieuws