Stadshart Amstelveen

Pop-up in Stadshart Amstelveen: The American Book Center

Amstelveen - In winkelcentrum Stadshart Amstelveen opent op 20 juni een tijdelijke pop-up-store van The American Book Center (ABC), een Engelstalige boekhandel. Het filiaal opent aan Binnenhof 27.

The American Book Center staat bekend als innovatief en eigenzinnig Engelstalig boekenbedrijf. ABC heeft sinds de jaren 70 winkels in hartje Amsterdam en Den Haag.

De pop-up store in Amstelveen biedt een zorgvuldig door ABC geselecteerde selectie van de beste Engelstalige boeken: van fictie, non-fictie en stripboeken tot boeken voor kinderen en young adults. De pop-up store is minimaal drie maanden open.

Ter gelegenheid van de opening ontvangt iedereen met een Personal Shopping Card 10% korting op het gehele assortiment. Tijdens de feestelijke opening wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. 

Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:41

Bijna 4.500 afgedankte elektronische apparaten ingezameld door scholen

Amstelveen - Van afgedankte citruspersen tot dvd-spelers en van haardrogers tot keyboards: leerlingen van diverse Amstelveense scholen hebben de afgelopen weken tijdens een lokale E-Waste Race 4.461 afgedankte elektronische apparaten ingezameld. De International School of Amsterdam, gevestigd aan de Sportlaan in Amstelveen, spande de kroon en wist meer dan tweeduizend oude elektrische apparaten op te halen zodat deze gerecycled kunnen worden. 

Advertorial Winkels vandaag 08:00

Ook voor CBR keuring naar Groenhof Optiek

Amstelveen - Bij diverse aandoeningen is het CBR wettelijk verplicht om men te laten beoordelen door een medisch specialist, waaronder een oogarts. Groenhof Optiek is onlangs gestart met CBR keuringen in samenwerking met een oogarts. Een fijne bijkomstigheid is dat de wachttijd hiermee aanzienlijk wordt verkort. Mitchel de Koning, optometrist en mede-bedrijfsleider, vertelt waarom hij deze samenwerking met het CBR heeft opgezet.

Horeca gisteren 19:00

Stadshart Horeca Hits (3): Kara Age van Izakaya Tanuki

Amstelveen - Nu de horeca weer volop open mag, belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In deze aflevering: Kara Age van Izakaya Tanuki.