Poppodium P60 is op zoek naar talent uit de regio

Amstelveen - Na een lange tijd stil te hebben gestaan, is alles bij P60 weer in volle gang. Het poppodium aan het Stadsplein verwelkomt alle bands, of solo acts die (weer) willen starten. Zo kan men zich bijvoorbeeld aanmelden voor een van de vele cursussen, lokale muziekavonden of binnenkort zelfs voor de Popprijs van Amstelland.

Naast evenementen en concerten, staat P60 ook bekend om de repetitieruimtes, zang- en drumlessen, workshops en cursussen die worden gegeven. P60 is dé plek voor iedereen uit regio Amstelland, die er altijd al van gedroomd heeft om op een podium te staan.

Meer informatie

Beginnend artiest, onderdeel van een band of toekomstig cursist? Kijk dan op www.p60.nl of stuur een mail naar local@p60.nl voor meer informatie.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:30

Online informatieavond over subsidies en leningen voor verduurzamen woning

Amstelveen - Voor inwoners van Amstelveen die meer willen weten over subsidies en geldzaken voor het verduurzamen van hun woning wordt op donderdag 29 februari om 19.30 uur een online informatiebijeenkomst gehouden. Aanmelden is ook nuttig als je deze avond geen tijd hebt, want je kan de bijeenkomst na aanmelding op een later moment terugkijken.

Algemeen gisteren 17:32

Code Oranje om zware windstoten

Amstelveen - Het KNMI heeft voor vanavond code oranje afgekondigd in verband met verwachte zware windstoten. In Noord-Holland geldt code oranje tussen 21.00 en 00.00 uur.

Algemeen gisteren 16:30

Gemeente en politie wijzen kinderen op gevaren internet met game HackShield

Amstelveen - Kinderen zijn steeds vaker online. Ze spelen games, appen en brengen veel tijd op social media door. Helaas zijn ze zich nauwelijks bewust van de gevaren die hier aan kleven. Samen met de politie zet de gemeente het online spel HackShield in, om kinderen weerbaar te maken op internet.

112 gisteren 14:18

Autobrand Oude Dorp: vermoedelijk technisch mankement

Amstelveen - Een korte maar hevige autobrand aan Zetveld in het Oude Dorp van Amstelveen waarbij afgelopen dinsdagnacht een personenwagen grotendeels in de as werd gelegd, is vermoedelijk veroorzaakt door een technisch mankement.