Poppodium P60 is op zoek naar talent uit de regio

Amstelveen - Na een lange tijd stil te hebben gestaan, is alles bij P60 weer in volle gang. Het poppodium aan het Stadsplein verwelkomt alle bands, of solo acts die (weer) willen starten. Zo kan men zich bijvoorbeeld aanmelden voor een van de vele cursussen, lokale muziekavonden of binnenkort zelfs voor de Popprijs van Amstelland.

Naast evenementen en concerten, staat P60 ook bekend om de repetitieruimtes, zang- en drumlessen, workshops en cursussen die worden gegeven. P60 is dé plek voor iedereen uit regio Amstelland, die er altijd al van gedroomd heeft om op een podium te staan.

Meer informatie

Beginnend artiest, onderdeel van een band of toekomstig cursist? Kijk dan op www.p60.nl of stuur een mail naar local@p60.nl voor meer informatie.


Meer nieuws

112 vandaag 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 gisteren 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten gisteren 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen gisteren 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen gisteren 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.