Postcodeloterijprijs van 1 miljoen valt in Amstelveen

Postcodeloterijprijs van 1 miljoen valt in Amstelveen Foto: Jurgen Jacob Lodder/Postcodeloterij

AMSTELVEEN - Dertien bewoners van de Olympiadelaan in Amstelveen hebben op postcode 1183 WN gezamenlijk een SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro gewonnen.


- Lees verder onder deze advertentie -

De winnaars verdelen het bedrag met elkaar. Ieder meespelend lot is ruim 38.000 euro waard. Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam verraste de winnaars op nieuwjaarsdag met het mooie nieuws.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 153.846 euro (2 winnaars)
- 115.384 euro (2 winnaars)
- 76.923 euro (3 winnaars)
- 38.461 euro (6 winnaars)


Foto: Jurgen Jacob Lodder/Postcodeloterij

Met gratis Kerstlot in de prijzen
Ben (64) wint 38.461 euro en is totaal overdonderd: “Mijn verhaal geloof je niet! Ik heb een logistiek- en verpakkingsbedrijf in Noord-Holland. Voor kerst regelt mijn secretaresse elk jaar een kerstpakket voor alle medewerkers. Eenmaal thuis zag ik dat er een gratis Kerstlot van de Postcode Loterij in zat. Drie dagen geleden heb ik het lot toch maar eens geactiveerd. En nu dit! Het is niet te filmen. En dan te bedenken dat ik een statisticus ben. Ik roep altijd: ‘de kans dat je wint is zo klein’. Nou, mooi niet! Morgen op werk hef ik het glas zeker nog eens met mijn medewerkers.”


Foto: Jurgen Jacob Lodder/Postcodeloterij

De uitreiking in de Olympiadelaan in Amstelveen was vanavond bij RTL Boulevard te zien (18.30 uur).

Amstelveen vaker in de prijzen
Afgelopen oktober viel de PostcodeStraatprijs op postcode 1186 RZ (de straat Logger) in Amstelveen. Negen deelnemers mochten toen 400.000 euro verdelen. In mei 2016 viel op postcode 1186 VE de ‘2,5 MiljoenPrijs’. Een maand later, in juni 2016, verdeelden 19 inwoners met elkaar 200.000 euro: op maar liefst twee postcodes (postcode 1183 EW en 1188 GW) viel die maand de Buurt-Ton.

Hoogste PostcodeKanjer ooit van 53,9 miljoen valt in Friesland
1 januari is Kanjerdag bij de Postcode Loterij, dan valt de hoogste prijs van Nederland: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. Zojuist werd in 5 Uur Live bekendgemaakt dat de PostcodeKanjer is gevallen op wijkcode 9261. In de late editie van RTL Boulevard om 22:30 uur wordt de volledig winnende postcode bekendgemaakt, dan weten we hoeveel Postcode Loterij-miljonairs Nederland rijker is.

Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit, zo valt de Buurt-Ton vandaag maar liefst 25 keer en verdelen nog twee postcodes allebei een SuperPostcodeprijs van één miljoen euro. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.

 


Foto: Jurgen Jacob Lodder/Postcodeloterij


Reacties