Pratende brievenbus neemt Sinterklaas-kleurplaten in ontvangst: kleur mee!

Amstelveen - Zoete kinderen opgelet! Als je bijgaande Sinterklaas-kleurplaat van Patisserie Prenger & Groenhof Optiek inkleurt en inlevert bij de pratende brievenbus op winkelcentrum Groenhof, maak je kans op heerlijke prijzen! Als je bij het inleveren van de kleurplaat gelijk je schoen zet bij Prenger of Groenhof Optiek, dan vult de Sint je schoen sowieso met een heerlijke verrassing.

De kleurplaat downloaden om uit te printen kan via onderstaande button:

Download hier de kleurplaat!

Je kan je ingekleurde kleurplaat vervolgens inleveren (en je schoen zetten) bij Groenhof Optiek of Patisserie Prenger op winkelcentrum Groenhof. De speciale pratende brievenbus neemt je kleurplaat maar wat  graag in ontvangst.

Klik op de Play Button voor een kort fragment van de pratende brievenbus

Je kleurplaat inleveren en je schoen zetten kan ook bij het filiaal van Patisserie Prenger aan de Amsterdamseweg 148!

Download hier de kleurplaat!

NB: De kleurplaat staat ook afgedrukt in AmstelveenZ Magazine No. 83, op pagina 6.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 12:56

Slot op twee illegale bordeelwoningen in Amstelveen

Amstelveen – In de wijken Keizer Karelpark en Westwijk zijn op last van burgemeester Tjapko Poppens twee woningen gesloten omdat ze werden gebruikt voor illegale prostitutie. De gemeente en de politie kwamen de adressen op het spoor na meldingen van inwoners

Politiek vandaag 10:54

Nieuwbouw of renovatie zwembad De Meerkamp? Duidelijkheid in 2025

Amstelveen – Er komt in het voorjaar van 2025 duidelijkheid of het verouderde en energieslurpende zwembad De Meerkamp gerenoveerd wordt, of dat er een nieuw zwembad wordt gebouwd. Het College van B en W was van plan rond 2028 met een uitwerking van plannen voor De Meerkamp te komen, maar op initiatief van Burgerbelangen Amstelveen (bbA) en D66 wordt de beslissing over de toekomst van het zwembad naar voren gehaald.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:00

Amstelveen van voorheen (412)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 412 een oude prentbriefkaart uit 1935 van het Oude Dorp met (links) de eerste Albert Heijn van Amstelveen. Het filiaal opende in 1924 de deuren, Albert Heijn zit dus inmiddels 100 jaar in Amstelveen.

Verkeer & Vervoer gisteren 08:00

Vandaag is de dag dat Tram 25 officieel naar Uithoorn rijdt

Amstelveen / Uithoorn - Tram 25 doet vanaf vandaag, zondag 21 juli, officieel ook Uithoorn aan. Het project Uithoornlijn is daarmee afgerond en de tramverbinding Amsterdam Zuid - Amstelveen - Uithoorn is een feit.