Steve Bouman (Patisserie Prenger) en Maurice Zandvliet (Maus Fietsen)

Prenger Tompoucen Festival met spectaculaire hoofdprijs

Amstelveen - Het traditionele Tompoucen Festival bij Patisserie Prenger is weer losgebarsten: klanten die in de maand januari 2023 een of meerdere tompoucen kopen bij Prenger maken kans op een spectaculaire hoofdprijs: een hagelnieuwe Urban Arrow bakfiets van Maus Fietsen.

Steve Bouman van Patisserie Prenger pakt dit jaar dus echt flink uit met het Tompoucen Festival dat ieder jaar in januari wordt gehouden en een begrip is geworden in Amstelveen. ‘Of je er nu 1, 5, 10 of meer koopt, iedereen kan in januari meedingen naar de Urban Arrow,’ zegt Steve Bouman.

Maadn lang aanbiedingen

Tijdens het Tompoucen Festival heeft Prenger weer diverse exclusieve festivalsmaken in de aanbieding tegen de actieprijs van 2,25 (normaal 2,95). Natuurlijk zijn ze geweldig lekker, maar een aankoop kan dit jaar dus ook leiden tot een wel heel erg lekkere hoofdprijs van andere orde: de gewilde Urban Arrow, die voor nu dus even gekscherend omgedoopt is tot (ge-)bakfiets.

Na je tompoucen-aankoop kan je je gegevens achterlaten in een speciaal daarvoor bestemde ton, die bij de Prenger-filialen op winkelcentrum Groenhof en aan de Amsterdamseweg* staan.

Urban Arrow Maus Fietsen

De Urban Arrow is nog altijd de nummer 1 elektrische bakfiets, weet Maurice Zandvliet van MAUS Fietsen, exclusief regiodealer van het merk. De Urban Arrow staat zowel uitgestald voor beide Prenger-filialen, maar ook voor de *Albert Heijn Van der Linden aan de Amsterdamseweg, waar de Prenger Tompoucen ook zijn te verkrijgen.

Bij Maus Fietsen aan de Amsterdamseweg 410 is de Urban Arrow ook uitgebreid te bekijken en is alle informatie over deze fiets en het merk voorhanden.

Tompoucenfestival - dit zijn de festivalsmaken

In januari 2023 is iedere week een andere festivalsmaak in de aanbieding (van 2,95 voor 2,25 per stuk).

Tot en met 8 januari:
TIRAMISU Tompouce

Van 9 tot en met 15 januari:
MOKKA Tompouce

Van 16 tot en met 22 januari:
FRAMBOZEN PASSIE Tompouce

Van 23 tot en met 28 januari:
LEMON CURT Tompouce

Van 29 tot en met 30 januari:
CHOCOLADE-BANAAN Tompouce


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:49

Vaste politiekraam op vrijdagmarkt Amstelveen blijkt al snel schot in de roos

Amstelveen - Dat de politie vanaf vandaag wekelijks op de vrijdagmarkt in Stadshart Amstelveen staat met een zogenoemde 'verbindingskraam' wordt door het publiek zeer gewaardeerd.  Al na enkele uren is gebleken dat er grote behoefte is aan laagdrempelig contact met de politie.  

Winkels vandaag 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Algemeen gisteren 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen gisteren 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet.