Prijswinnaar Dierendag-actie AmstelveenZ schenkt waardebon aan Dierenambulance

Prijswinnaar Dierendag-actie AmstelveenZ schenkt waardebon aan Dierenambulance

Amstelveen - Gerda van Leuffen won afgelopen Dierendag een waardebon van Van Noord's Dierenvoeders bij een lezersactie van AmstelveenZ. Ze besloot de bon niet zelf te houden, maar te schenken aan de Dierenambulance, die de gift dankbaar in ontvangst nam.


- Lees verder onder deze advertentie -

Op Dierendag konden Amstelveners een foto van (huis-)dieren insturen via de Facebook-pagina van AmstelveenZ of Instagram om zodoende kans te maken op 1 van 2 waardebonnen van Van Noord's Dierenvoeders. Er werden honderden foto's ingestuurd.

Gerda stuurde een foto in van een kat die ze hulpeloos aantrof in haar tuin: de poes was er zo slecht aan toe dat ze de Dierenambulance belde. De medewerkers kwamen direct opdraven en Gerda was bijzonder onder de indruk van de wijze waarop de Dierenambulance handelde. 'Ze waren zo lief en zorgzaam', zegt Gerda. 'Ik kon niet anders dan de bon (50 euro) te schenken.' De kat is er overigens volledig bovenop gekomen.

Vanwege het fraaie gebaar van Gerda verdubbelde AmstelveenZ de gewonnen prijs. Medewerkster Barbara van de Dierenambulance was blij met de gift, want de Dierenambulance is sterk afhankelijk van giften omdat alleen subsidie niet toereikend is. 'Het gaat in onze pot'. 

De andere waardebon kwam ook goed terecht: die werd door winnaar Chris aan de eigenaresse van een geleidehond gegund. Op de foto Jan (Van Noord's Dierenvoeders), Barbara (Dierenambulance Amstelland/Ronde Venen), Gerda (prijswinnaar) en André (AmstelveenZ). 

De verrichtingen van de Dierenambulance zijn ook te volgen op Facebook.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties