Zwembad De Meerkamp

Probleem met golfslagbad De Meerkamp

Amstelveen - Tijdens het groot onderhoud van zwembad De Meerkamp is er een probleem ontdekt met het golfslagbad.  

Het golfslagbad is daardoor tot nader order gesloten - en het wedstrijdbad en het doelgroepenbad liggen door het onderhoud er ook uit. 'Dat betekent dat tot nader bericht alleen het buitenbad geopend is', meldt de Meerkamp op de website.

Deze zomer wordt groot onderhoud gepleegd in het Amstelveense zwembad, waardoor diverse baden wisselend niet toegankelijk zijn of waren. Door de ontdekking van het probleem met het golfslagbad duurt het onderhoud langer: hoe lang precies is nog niet bekend.

Vanwege de onderhoudsperiode gelden aangepaste entreetarieven. Voor meer informatie zie www.meerkamp.nl 


Meer nieuws

112 vandaag 17:13

Botsing op Keizer Karelweg

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is dinsdagmiddag een personenbusje in aanrijding gekomen met een personenauto. Het busje botste in de flank van de personenwagen.

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.