AmstelveenZ

ProDemos verkiezingsspecial in Buurtkamer Keizer Karelpark

Amstelveen - In de Buurtkamer Keizer Karelpark, gevestigd in het MOC-gebouw aan de Lindenlaan 75 in Amstelveen, wordt op donderdag 9 maart 2023 een verkiezingsspecial over de aanstaande Provinciale Statenverkiezingen en Waterschapsverkiezingen gehouden.

De toegang is gratis. Om 18.45 uur worden geïnteresseerden verwelkomt in de buurtkamer met een kopje koffie of thee. Om 19.00 uur begint het programma met informatie over de Provinciale Verkiezingen en de Waterschapsverkiezingen, die op woensdag 15 maart worden gehouden. 

Aansluitend is er een debat tussen Noord-Hollandse partijen over onderwerpen die in onze provincie spelen. Na afloop is er een borrel. Meer informatie: bel 020 6430453 of mail buurtkamerkkp@gmail.com


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:17

Pluktuin Zorgvlied geopend

Amstelveen - Afgelopen week is op gedenkpark Zorgvlied een bijzondere tuin geopend: een natuurlijke bloemenpluktuin. Burgemeester Tjapko Poppens was hierbij aanwezig. Naasten die op Zorgvlied een graf van dierbare bezoeken, kunnen in de pluktuin een paar bloemen plukken en bij het graf neerleggen.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur gisteren 12:20

Bloesempark Amsterdamse bos in bloei

Amstelveen - De bloeiperiode van het Bloesempark in het Amsterdamse bos is officieel aangebroken.