Proef het nieuwe maandmenu van Aan Tafel met Kragtwijk

Proef het nieuwe maandmenu van Aan Tafel met Kragtwijk Foto: Joost Kragtwijk, Kragtwijk Catering [Fotograaf: Anko Stoffels]

AMSTELVEEN – De nieuwe 12 maandgerechten van Aan Tafel met Kragtwijk zijn vanaf vandaag te bestellen. Met dit nieuwe concept van Kragtwijk Catering zet je binnen tien minuten een gezonde en smakelijke maaltijd op tafel.

Bezorgen of afhalen
Het principe van Aan Tafel met Kragtwijk is simpel. Je bestelt gemakkelijk online de lekkere maaltijden die jij die week zou willen ontvangen. Dat kan slechts één maaltijd zijn, maar het kunnen ook maaltijden voor de hele week én voor het hele gezin zijn.
De gerechten worden vers bereid door de koks van Kragtwijk Catering en gemakkelijk bij je thuis of op kantoor  in Amstelveen of Aalsmeer bezorgd. Afhalen en bezorgen kan op maandag en woensdag en de tijd kun je zelf bepalen.  

Gevarieerde gerechten 
Aan Tafel met Kragtwijk biedt een zeer gevarieerd aanbod maaltijden aan. Iedere maand krijg je de keuze uit 12 wisselende gerechten. ‘We hebben porties voor volwassenen en kinderen en voor ieder wat wils. Vis, vlees en vegetarisch. En ben je allergisch voor het een of ander of volg je een dieet? We zijn altijd te bereiken voor vragen of wijzigingen.’ Gerechten zijn € 7,95 per persoon (kleine porties € 5,00).
www.aantafelmetkragtwijk.nl 
(Onder het kopje bestellen vind je het menu van juni)

Let op! In week 23 (5 juni t/m 11 juni) zijn de afhaal en leverdata gewijzigd i.v.m. Pinksteren. Op 5 juni geen afhaal/levering, dit is dinsdag 6 juni geworden. Ook 7 juni is er geen afhaal/levering, dit is donderdag 8 juni geworden.


Reacties