Joost Kragtwijk, Kragtwijk Catering [Fotograaf: Anko Stoffels]

Proef het nieuwe maandmenu van Aan Tafel met Kragtwijk

AMSTELVEEN – De nieuwe 12 maandgerechten van Aan Tafel met Kragtwijk zijn vanaf vandaag te bestellen. Met dit nieuwe concept van Kragtwijk Catering zet je binnen tien minuten een gezonde en smakelijke maaltijd op tafel.

Bezorgen of afhalen
Het principe van Aan Tafel met Kragtwijk is simpel. Je bestelt gemakkelijk online de lekkere maaltijden die jij die week zou willen ontvangen. Dat kan slechts één maaltijd zijn, maar het kunnen ook maaltijden voor de hele week én voor het hele gezin zijn.
De gerechten worden vers bereid door de koks van Kragtwijk Catering en gemakkelijk bij je thuis of op kantoor  in Amstelveen of Aalsmeer bezorgd. Afhalen en bezorgen kan op maandag en woensdag en de tijd kun je zelf bepalen.  

Gevarieerde gerechten 
Aan Tafel met Kragtwijk biedt een zeer gevarieerd aanbod maaltijden aan. Iedere maand krijg je de keuze uit 12 wisselende gerechten. ‘We hebben porties voor volwassenen en kinderen en voor ieder wat wils. Vis, vlees en vegetarisch. En ben je allergisch voor het een of ander of volg je een dieet? We zijn altijd te bereiken voor vragen of wijzigingen.’ Gerechten zijn € 7,95 per persoon (kleine porties € 5,00).
www.aantafelmetkragtwijk.nl 
(Onder het kopje bestellen vind je het menu van juni)

Let op! In week 23 (5 juni t/m 11 juni) zijn de afhaal en leverdata gewijzigd i.v.m. Pinksteren. Op 5 juni geen afhaal/levering, dit is dinsdag 6 juni geworden. Ook 7 juni is er geen afhaal/levering, dit is donderdag 8 juni geworden.


Meer nieuws

Politiek vandaag 10:20

VVD: 'Islamitische school in Amstelveen verspilling belastinggeld'

Amstelveen - Een meerderheid van de Amstelveense gemeenteraad heeft besloten het beroep bij de Raad van State, tegen de vestiging van een islamitische school in Amstelveen door stichting SIO-NH, te steunen. Ook de VVD steunt de beroepszaak, laat de partij in een persbericht weten.

Politiek gisteren 13:10

Amstelveen moet vaart maken met opwekken van duurzame energie

Amstelveen –  Het is nog niet bijster goed gesteld met het opwekken van duurzame energie in Amstelveen. Om straks aan de doelstellingen voor 2030 te kunnen voldoen hebben oppositiepartijen CDA en Burgerbelangen Amstelveen (bbA) samen met coalitiepartij D66 de handen ineen geslagen om een versnelling van de lokale verduurzamingsopgave in gang te kunnen zetten.

Politiek gisteren 09:52

Veiligheidssubsidie werkt: geen inbraken meer door achterpadbeveiliging

Amstelveen – Gemeente Amstelveen draagt via een subsidieregeling financieel bij aan hang- en sluitwerk en kleine veiligheidsprojecten voor inwoners en bedrijven die hun objecten beter willen beveiligen. De regeling is aantoonbaar effectief, zo stelt raadslid Benjamin Smalhout (VVD) die tijdens de afgelopen raadsvergadering aandacht vroeg voor de subsidieregeling.

Verkeer & Vervoer 29 mei 2020 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.