Programma Koningsdag Amstelveen

Programma Koningsdag Amstelveen Foto: De grootste reünie van Amstelveen is traditiegetrouw voor Abina. [Beeld: HJ Visuals, Joop Schor]

AMSTELVEEN – De weersvoorspellingen zijn niet al te best voor Koningsdag 2017 in Amstelveen, maar er wordt natuurlijk toch gehoopt op droog weer: er zijn in heel Amstelveen namelijk weer tal van oranjeactiviteiten georganiseerd.


- Lees verder onder deze advertentie -

Vrijmarkten
Tijdens Koningsdag 2017 in Amstelveen zijn er weer tal van vrijmarkten in diverse wijken (klik hier voor de vrijmarktlocaties). Naast de vrijmarkten aan de Amsterdamseweg/Molenweg en het Oude Dorp waar van alles te beleven zal zijn, kleurt ook de omgeving van De Meent in Middenhoven oranje met veel (kinder-)actviteiten. Ook de brandweer is bij De Meent ter plaatse voor demonstraties.

Reünie
Voor Abina aan de Amsterdamseweg zijn weer veel optredens tijdens de grootste reünie van Amstelveen. In Nes aan de Amstel wordt eveneens uitgepakt met tal van activiteiten. Kijk voor veel meer informatie op de website amstelveenoranje.nl

Bustour
De burgemeester en wethouders trekken dit jaar tijdens Koningsdag samen met gedecoreerden en een groep vluchtelingen & statushouders met een bus door Amstelveen.

De start van de bustour is op het Stadsplein, waarna de wijken Bovenkerk, Westwijk, Middenhoven, Randwijck, Nes aan de Amstel en het Oude Dorp worden bezocht. De bustour staat dit jaar in het teken van integratie en in het bijzonder mensenmakenamstelveen, een initiatief van burgemeester Mirjam van ’t Veld. 

 


Reacties