AmstelveenZ

R-Netbus overdwars klem in Amstelveen Zuid

Amstelveen - Een elektrische R-Netbus is zaterdag aan het eind van de middag overdwars vast komen te staan op de Dr. Willem Dreesweg in Amstelveen Zuid (Middenhoven).

De bus (Lijn 347) wilde bij een keerpoging ter hoogte van restaurant Fussia niet meer voor of achteruit en blokkeerde daarmee nagenoeg de gehele weg.

Gelukkigerwijs kon het overige wegverkeer nog net achter de bus langs om de weg te vervolgen, maar niet zonder gevaar.  De bus wacht op externe hulp; de passagiers hebben de bus verlaten. 

R-Net bus 347 in de problemen op de Dr. Dreesweg.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.

Kunst & Cultuur gisteren 12:05

Corona-crisis in Amstelveen: Rondje Cultuur

Amstelveen - De kunst & cultuursector wordt ook in Amstelveen keihard geraakt door de coronacrisis. In een Rondje Cultuur met verantwoordelijk wethouder Herbert Raat (Kunst & Cultuur, VVD) wordt inzicht gegeven in de effecten van de coronamaatregelen op diverse instellingen en individuele kunstenaars. 

Columns 23 mei 2020 19:30

Column Geertje Visser: #BLIJFBINNEN

Amstelveen - Geertje Visser schrijft maandelijks columns voor AmstelveenZ Magazine. Ze heeft een man en drie zonen, woont en werkt in Amstelveen. In de mei-editie een stukje over thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs.