Raad het gewicht

Raad het gewicht en maak kans op deze vrolijke chocoladecreatie van Patisserie Prenger [Afgesloten]

Deze actie is afgesloten, de winnaar is bekend. Amstelveen - Is het een kip of een ei, of allebei? Het is in ieder geval om van te smullen – en lezers maken kans op deze vrolijke chocolade-creatie van Patisserie Prenger als ze het gewicht van het exemplaar op bovenstaande foto goed weten te raden!

Laat in de reactiemodule op de Facebook-pagina van AmstelveenZ weten hoeveel gram jij denkt dat deze chocoladekip in paaseivorm weegt. Geen social media? Mail je antwoord dan naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. paasactie Prenger. En belangrijk: geef je antwoord door in gram. Inzenden kan tot uiterlijk vrijdag 29 maart 2024 09.00 uur.

Wie er het dichtste bij zit, of wie het gewicht exact goed weet te raden (in gram), maakt de meeste kans: bij meerdere goede inzendingen zal er onder deze goede inzendingen  1 winnaar worden getrokken via loting. In de loop van vrijdagochtend 29 maart maakt AmstelveenZ de winnaar bekend (Lees hier de actievoorwaarden)

Patisserie Prenger heeft dit jaar weer tal van lekkers van in het paasassortiment. Van chocoladepaashazen tot tulbanden en van chocloadeeitjes tot petit fours. Bezoek de winkels van Prenger aan de Amsterdamseweg en op winkelcentrum Groenhof voor het mooiste en lekkerste paasassortiment.

kip ei chocolade prenger 2024.jpg
Raad het gewicht van het (kip-)paasei op de foto en maak kans op deze vrolijke paascreatie.


Meer nieuws

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.

Algemeen vandaag 09:35

‘Invoeren betaald parkeren in heel Amstelveen uiteindelijk onvermijdelijk’

Amstelveen - De VVD Amstelveen stelt dat het invoeren van betaald parkeren in heel Amstelveen uiteindelijk onvermijdelijk zal zijn. ‘Onze insteek zal zijn dat parkeervergunningen voor inwoners en ondernemers goedkoop blijven en dat er per wijk ruimte is voor maatwerkoplossingen,’ stelt VVD-raadslid Menno van Leeuwen in een vooruitblik op volledig betaald parkeren in Amstelveen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:26

Amstelveen van voorheen (399)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 399 een oude foto van het voormalige raadhuis van Amstelveen op de hoek van de Dorpsstraat in het Oude Dorp.

Algemeen 20 apr. 2024 14:24

Werkzaamheden A9-viaduct Beneluxbaan in volle gang

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan, ten behoeve van de verbreding van Rijksweg A9, zijn sinds vrijdagavond in volle gang. Door de werkzaamheden is de Beneluxbaan (en de naastgelegen Keerpuntweg en Ouverture) dit weekeinde afgesloten voor verkeer. Ook tram 25 rijdt niet.

Algemeen 19 apr. 2024 16:32

Boer Gerlach breekt alle records Cinema Amstelveen en komt zelf naar laatste cinema-vertoning

Amstelveen - De alom geprezen documentairefilm over de Amstelveense akkerbouwer Gerlach heeft alle records van Cinema Amstelveen gebroken. Gerlach zal bij de laatste vertoning van zijn docu in Cinema Amstelveen (dinsdag 30 april om 13.45 uur) in stijl aanwezig zijn, om te praten over het tamelijk overwachte, maar meer dan verdiende succes.