Raadhuis Amstelveen deels plat door grote KPN-storing

Amstelveen - Door een landelijke storing bij KPN heeft gemeente Amstelveen de balies van het raadhuis donderdagmiddag moeten sluiten en was er geen extern mailverkeer mogelijk.

Transacties waar betalingen voor nodig zijn konden niet worden uitgevoerd. En ook lag het externe mailverkeer plat, zo meldt de gemeente in een nieuwsbericht.

De gemeente hield gedurende de storing nauw contact met KPN en adviseerde inwoners om de gemeentelijke  website en sociale kanalen in de gaten te houden voor eventuele updates. Woensdag aan het eind van de dag was de storing verholpen. De gemeente meldt dat donderdag 13 september om 08.30 de balies weer open zijn: mailen kan ook weer.

[Dit bericht is ge-update op 12-9-18, 17.00u]


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.