AmstelveenZ

Raadhuis Amstelveen twee dagen dicht

AMSTELVEEN - Het gemeentehuis van Amstelveen is op Hemelvaartsdag (donderdag 14 mei) en ook de dag erna  (vrijdag 15 mei) gesloten.  
Het Afvalbrengstation en Speelboerderij Elsenhove zijn vrijdag 15 mei wel geopend. De gemeentelijke afvalwagens komen in plaats van donderdag 14 mei op zaterdag 16 mei langs om afval op te halen.
Pinksteren

Op maandag 25 mei (Tweede Pinksterdag) zijn de gemeente-instellingen allemaal gesloten, alleen Speelboerderij Elsenhove is deze dag geopend van 14.00 tot 17.00 uur. Het afval van maandag 25 mei wordt op zaterdag 23 mei ingezameld.


Op de foto

Fontein voor het raadhuis van Amstelveen.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'