Het kantoor in de parktoren aan de Van Heuven Goedhartlaan in het centrum [Beeld: Rabobank]

Rabobank verhuist kantoor Van der Hooplaan naar Van Heuven Goedhartlaan

Amstelveen – De Rabobank verhuist per 1 september 2019 van de kantoorlocatie aan de Van der Hooplaan naar de Van Heuven Goedhartlaan 7 nabij het Stadshart Amstelveen. De geld- en sealbagautomaat blijven wel op de Van der Hooplaan.

'Voor klanten die geld willen opnemen of ondernemers die geld willen afstorten, verandert er dus niets,' zo meldt de bank in een persbericht, 'maar voor service en financieel advies is de klant welkom op de nieuwe locatie aan de Van Heuven Goedhartlaan.'

Marcel Ruikers, manager Financieel Advies van Rabobank Amstel en Vecht, licht het belang van de verhuizing toe: ‘Met het onder één dak samenvoegen van alle adviesdiensten kunnen we klanten nog beter helpen met vragen die ze ons stellen. Het pand waar we nu de laatste hand aan leggen is niet alleen centraal gelegen op loopafstand van het Stadshart en OV, maar ook comfortabel ingericht en voorzien van genoeg spreekkamers.’

De openingstijden van financieel adviescentrum aan de Van Heuven Goedhartlaan 7 blijven hetzelfde. Voor een afspraak kunt u altijd terecht, binnen of buiten openingstijden. Kijk op onze website: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/amstel-en-vecht/ voor de meest actuele informatie.


Meer nieuws

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).