[Archief, AmstelveenZ]

Rachel Hazes opent eigen YOYO Fresh Tea Bar in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - Rachel Hazes opent eind mei 2021 haar eigen winkel (YOYO Fresh Tea) in winkelcentrum Stadshart Amstelveen.

Dat meldt Stadshart Amstelveen. Bij YOYO Fresh Tea, dat zich midden in het Binnenhof zal vestigen, zijn straks onder andere verse bubble tea’s te verkrijgen, waar toppings en kleurige tapioca-balletjes aan kunnen worden toegevoegd.

Rachel Hazes is de franchise-nemer  van het razend populaire Bubble Tea concept in Amstelveen. YoYo! Fresh Tea Bar werd in maart 2012 opgericht door een gepassioneerd team met de visie om het samen genieten van een drankje in Nederland te veranderen.

Rachel Hazes kondigt haart eigen vestiging van YOYO! Fresh Tea vol tros aan op Instagram. YOYO! is al gevestigd in meerdere grote steden, waaronder Amsterdam en Rotterdam.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 17:08

Reminder: morgen zijn de flitspalen actief op kruising N201/N231

Amstelveen - Met het gegeven dat twee nieuwe flitspalen op de kruising N201/N231 tussen Amstelveen en Aalsmeer op vrijdag 7 mei 2021 actief worden, attendeert het regionale verkeershandhavingsteam van de politie weggebruikers er nog maar eens op goed op de snelheid en op de kleur van het verkeerslicht te letten.

112 gisteren 14:54

Forse toename van binnenbranden in Amstelveen

Amstelveen - Het aantal binnenbranden waarbij de brandweer in Amstelveen in actie moest komen, is vorig jaar ten opzichte van een jaar eerder behoorlijk gestegen. In 'coronajaar' 2020 rukte de brandweer liefst 38 keer uit voor een binnenbrand.

Algemeen gisteren 11:56

Bevrijdingsvuurloop Amstelveen mogelijk nieuwe traditie

Amstelveen - Om het bevrijdingsvuur in deze bijzondere tijd brandend te houden organiseerde Stichting Amstelveen Oranje gisteren in samenwerking met Amstelveen Sport en AV Startbaan een (sterk aangepaste) Bevrijdingsvuurloop.

Politiek gisteren 11:30

D66 Amstelveen: wachttijd in het AZC maximaal benutten voor inburgering

Amstelveen - Asielzoekers met een verblijfsvergunning (statushouders) moeten zoveel als mogelijk op het AZC al starten met inburgeringstrajecten, in plaats van pas als zij in Amstelveen wonen. Dit heeft D66 Amstelveen met unanieme steun van de gemeenteraad verankerd in het Amstelveens inburgeringsbeleid. 

Algemeen gisteren 10:13

Verhalenwedstrijd Begraafplaats Zorgvlied: ‘Vol Liefde’

Amstelveen - In het kader van het Weekend van de Begraafplaats van vrijdag 28 tot en met en zondag 30 mei 2021 organiseert de Amstelveense begraafplaats Zorgvlied een verhalenwedstrijd onder de noemer 'Vol Liefde'.