[Archief, AmstelveenZ]

Rachel Hazes opent eigen YOYO Fresh Tea Bar in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - Rachel Hazes opent eind mei 2021 haar eigen winkel (YOYO Fresh Tea) in winkelcentrum Stadshart Amstelveen.

UPDATE 27/5: VEEL PERS BIJ OPENING

Dat meldt Stadshart Amstelveen. Bij YOYO Fresh Tea, dat zich midden in het Binnenhof zal vestigen, zijn straks onder andere verse bubble tea’s te verkrijgen, waar toppings en kleurige tapioca-balletjes aan kunnen worden toegevoegd.

Rachel Hazes is de franchise-nemer  van het razend populaire Bubble Tea concept in Amstelveen. YoYo! Fresh Tea Bar werd in maart 2012 opgericht door een gepassioneerd team met de visie om het samen genieten van een drankje in Nederland te veranderen.

Rachel Hazes kondigt haart eigen vestiging van YOYO! Fresh Tea vol tros aan op Instagram. YOYO! is al gevestigd in meerdere grote steden, waaronder Amsterdam en Rotterdam.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur gisteren 09:55

Tientallen vlaggen met foto's van internationale inwoners wapperen aan de Parklaan

Amstelveen - In het kader van het HOME Art Project wapperen aan de Parklaan bij het Broersepark momenteel tientallen vlaggen met daarop afbeeldingen van internationale inwoners. Voor het HOME Art Project zijn inwoners van circa 140 verschillende nationaliteiten die in Amstelveen wonen op kunstzinnige wijze gefotografeerd door Stephanie Rhode. De 'open air' expo toont een selectie van foto's en is tot en met 22 oktober te bewonderen.

Algemeen 20 sep. 2023 17:49

Amstelveen organiseert ‘Doe-het-duurzaam markt’ in Noorddamcentrum

Amstelveen - Speciaal voor woningeigenaren en huurders die graag zelf duurzaam willen klussen en/of duurzame stappen willen zetten in hun woning, organiseert de gemeente op zaterdag 7 oktober van 11.00 tot 16.00 uur een ‘Doe-het-duurzaam markt’ in het Noorddamcentrum in Amstelveen. 

Algemeen 20 sep. 2023 14:28

'Eén van drie basisscholen weg uit Middenhoven: verhuizing naar nieuwbouw Middenwaard'

Amstelveen - Als het aan het College van B en W ligt verhuist één van de drie basisscholen aan Orion in Middenhoven naar een nieuw te bouwen scholencomplex in Middenwaard West – een nu nog braakliggend gebied tussen de wijken Groenelaan en Waardhuizen, waar ook woningbouw staat gepland. De Willem Alexanderschool staat op de nominatie om de verhuizing naar Middenwaard te maken, hoewel een definitief besluit daarover nog moet volgen.

Gezondheid & welzijn 20 sep. 2023 12:23

'Week van de Ontmoeting' in Amstelveen in strijd tegen eenzaamheid

Amstelveen - In de week van donderdag 28 september tot en met woensdag 4 oktober staan ontmoeting en verbinding centraal in Amstelveen. In het hele land - en dus ook in Amstelveen - wordt van alles georganiseerd om een vuist te maken tegen eenzaamheid. 

Politiek 19 sep. 2023 11:47

Raad op Straat in Westwijk

Amstelveen - Onder het motto de Raad op Straat zijn raads- en burgerraadsleden in Amstelveen afgelopen zaterdag  met inwoners in gesprek in gegaan winkelcentrum Westwijk. Omdat het 16 september World Clean Up Day was, prikten zij meteen een vuiltje mee.