VTF
112

Ramkraak op opticien aan Rembrandtweg Amstelveen

Amstelveen - Bij een opticien aan de Rembrandtweg in Amstelveen heeft woensdagochtend vroeg een ramkraak plaatsgevonden. Een personenauto ramde de pui van de winkel.

De politie heeft de omgeving van de winkel afgezet. De pui van de winkel is zwaar beschadigd geraakt. Het is vooralsnog onduidelijk of daders de winkel binnen konden dringen en buit hebben gemaakt.

F47B2D9B-1C6A-42D5-A64D-7F1369A4FC97_1_201_a.jpeg

Voor de ramkraak werd een ouder type Mazda gebruikt. De politie heeft de zaak momenteel volop in onderzoek en kan momenteel nog geen mededelingen doen over de gebeurtenis.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:51

Amstelveen van voorheen (380)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 380 een oude foto van het binnenplein van winkelcentrum Groenhof.

Algemeen 8 dec. 2023 11:41

Maximaal 30 km/u ook in delen Buitenveldert: even wennen

Buitenveldert/Amstelveen - Amstelveners die al moeite hebben om zich aan de maximumsnelheid van 50 kilometer per uur te houden op de Beneluxbaan richting Amsterdam, worden vanaf vandaag extra op de proef gesteld in delen van Buitenveldert: daar geldt sinds vandaag op diverse wegen, zoals de Van Boshuizenstraat, Van Leijenberghlaan en A.J. Ernststraat een maximumsnelheid van 30 km/u.