VTF
112

Ramkraak op opticien aan Rembrandtweg Amstelveen

Amstelveen - Bij een opticien aan de Rembrandtweg in Amstelveen heeft woensdagochtend vroeg een ramkraak plaatsgevonden. Een personenauto ramde de pui van de winkel.

De politie heeft de omgeving van de winkel afgezet. De pui van de winkel is zwaar beschadigd geraakt. Het is vooralsnog onduidelijk of daders de winkel binnen konden dringen en buit hebben gemaakt.

F47B2D9B-1C6A-42D5-A64D-7F1369A4FC97_1_201_a.jpeg

Voor de ramkraak werd een ouder type Mazda gebruikt. De politie heeft de zaak momenteel volop in onderzoek en kan momenteel nog geen mededelingen doen over de gebeurtenis.


Meer nieuws

112 vandaag 09:43

Ongeval op DDI-kruispunt Keizer Karelweg

Amstelveen - Op het DDI-kruispunt aan de Keizer Karelweg (ter hoogte van Rijksweg A9) in Amstelveen heeft zondagochtend een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. 

Advertorial Winkels 3 feb. 2023 07:00

De stijlmeesters op missie

Aalsmeer - Al ruim zes jaar heeft Aalsmeer een herenmodezaak die zich, samen met klanten, leveranciers en partners, wil inzetten voor een stijlvollere wereld. De bekende stijlmeesters van Gentlemen’s Place, Peter Willemse en Christiaan Sijnen, werken al ruim een jaar met een nieuw winkelconcept.

Politiek 2 feb. 2023 13:08

Opinie: 'Voor Amstelveense kinderen moet altijd plaats zijn op een Amstelveense (VO-)school'

Amstelveen - De VVD vindt dat er voor Amstelveense leerlingen die naar een Amstelveense school voor Voortgezet Onderwijs willen, geen wachtlijst mag zijn om toegelaten te worden. De partij vindt dat er voor kinderen die in Amstelveen wonen, altijd plaats moet zijn op een (VO-)school in Amstelveen, zo schrijft raadslid Elisa de Marco in een opiniestuk.

Wonen 2 feb. 2023 11:21

Onterecht geen woning voor zorgpersoneel en onderwijzers in Amstelveen

Amstelveen - De gemeente Amstelveen heeft vorig jaar een fout gemaakt bij de Voorrangsregeling Beroepsgroepen. De bedoeling was dat zorgpersoneel en medewerkers in het primair onderwijs voorrang zouden krijgen bij de toewijzing van een sociale huurwoning. Dit is niet gebeurd.