VLN Nieuws
112

Ravage na nachtelijke klapper Buitenveldert

Buitenveldert - Op de Van Neijenrodeweg bij de Van Leijenberglaan in Buitenveldert heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een zwaar ongeval plaatsgevonden.

Twee personenauto’s klapten door nog onbekende oorzaak op elkaar. Bij de aanrijding ontstond veel materiële schade en raakte ook een persoon gewond.

Het slachtoffer is na behandeling ter plekke door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.

bY6FSUGu2aA5-B8A65EF3-12DA-4809-846A-D280231F8BB7.jpeg

De politie zette het kruispunt af en startte direct een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De wagens moesten worden afgesleept en het wegdek moest worden schoongemaakt vanwege de brokstukken. 

Foto's: VLN Nieuws 


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.