Reminder: weg (N522) tussen Amstelveen en Amsterdam Zuidoost dagenlang dicht

Amstelveen / Ouderkerk - Voor wie het gemist heeft, de provinciale weg N522 tussen Amstelveen en Amsterdam Zuidoost wordt vanaf woensdagavond 7 juni tot maandagochtend 12 juni 2023 afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, vanwege werkzaamheden aan en rond Brug Ouderkerk.

Door de afsluiting is er geen doorgaand gemotoriseerd verkeer over de brug mogelijk. De Oranjebaan wordt vanaf de Burgemeester Boersweg (ter hoogte van de brandweerkazerne) afgesloten in de richting van Ouderkerk aan de Amstel. Verkeer kan tussen woensdagavond en maandagochtend dus niet via de Oranjebaan  (N522) richting Ouderkerk/Amsterdam Zuidoost.

Wel nood- en hulpdiensten en bussen

Tijdens de afsluiting wordt doorgaand verkeer via de Rijkswegen A2 en A9 omgeleid. Lokaal verkeer wordt ter plaatse met gele bewegwijzering omgeleid. Nood- en hulpdiensten en lijnbussen kunnen echter wel langs de werkzaamheden rijden. Alleen van 7 tot en met 9 juni rijden er geen bussen tussen 22.00 uur en 6.00 uur. Tot 2.00 uur wordt er dan een pendelbus ingezet.  

(Brom)fietsers en voetgangers 

(Brom)fietsers en voetgangers kunnen tot vrijdagavond 9 juni van het fietspad langs de N522 gebruik maken en de Brug Ouderkerk oversteken. Van vrijdagavond 9 juni tot en met maandagochtend 12 juni (6.00 uur) is het fietspad langs de provinciale weg N522 afgesloten. (Brom)fietsers worden met gele bebording omgeleid. Zij steken de Amstel over via een pontonbrug.  

Alle informatie over de afsluiting is te vinden op de website van Provincie Noord-Holland (klik hier).


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.