Roxy

Rennende Roxy terecht na kilometerslange vlucht

Amstelveen/Uithoorn - De herder die gistermiddag vermist raakte in het Amsterdamse bos en kilometers lang aan het rennen sloeg is terecht. De hond is inmiddels herenigd met het baasje, meldt DogSearch.

De 2-jarige herder ging er gisterenmiddag vandoor in het Amsterdamse bos en rende kilometers achtereen in de volle zon richting Uithoorn.

Diverse mensen spotten de hond gisteren rennend op diverse plekken: langs de Beneluxbaan, de Bovenkerkerweg, de Hollandse Dijk, het Libellebos en de N201 in Uithoorn, maar de schuchtere en angstige hond bleef ondanks tal van tips en signaleringen lang spoorloos. Tal van mensen keken uit naar de hond, die woonachtig is in de Kwakel, maar daarvoor haar thuis had in Uithoorn.

Vanmorgen blijk 'rennende Roxy' dan tochh aangetroffen, zo meldt Dogsearch NL, dat later met een update komt.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Hinder door afgesloten A9 Amstelveen

Amstelveen - Lokaal en regionaal verkeer ondervindt dit weekeinde hinder van de afsluiting van Rijksweg A9 door Amstelveen.

Sport vandaag 10:00

Nieuwe manager zwembad: Menno Valk staat in de startblokken

Amstelveen - Kortere wachtlijsten voor de zwemles, meer aqua activiteiten, nieuwbouwplannen. De nieuwe manager van zwembad De Meerkamp, Menno Valk, staat te popelen om het avontuur aan te gaan. De gedreven manager heeft zijn sporen verdiend in de wereld van zwembaden exploitatie. Maar ook in het water is de Almeerder ervaren en heeft jarenlang op hoog niveau waterpolo gedaan. Kortom, hoogste tijd voor een kennismaking.

Horeca gisteren 19:00

Stadshart Horeca Hits (2): Speciaalbier, cocktails & fingerfood van Bar Dixie - Beer & Kitchen

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In deze tweede aflevering: speciaalbier & cocktails in combinatie met fingerfood van Bar Dixie – Beer & Kitchen.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur gisteren 09:35

Speelplaats vernield: bomen geschild en planten kapotgetrokken

Amstelveen – Onverlaten hebben deze week een speelplaats aan de Karel Doormanweg vernield. Nieuw aangeplante jonge bomen zijn ten dode opgeschreven omdat ze werden ontdaan van hun bast, vaste planten werden uit de grond getrokken en kunstgras beschadigd.