Stefan van Sprang, Bart Dorgelo en Robbert Veuger

Restaurant Aan de Poel** overladen met felicitaties en complimenten

Amstelveen - Restaurant Aan de Poel is de afgelopen dagen overladen met felicitaties en complimenten, nadat Michelin het restaurant maandag voor het tiende jaar op rij twee sterren toebedeelde. 

De tiende tweesterrenbeloning op rij maakte veel los bij klanten en relaties, maar natuurlijk ook bij het team van Aan de Poel. 'Mensen hebben goed door dat je het elk jaar opnieuw moet verdienen,' zegt Stefan van Sprang, die zeer verheugd is dat ook in 2022 twee sterren achter de naam van het restaurant prijken.

'We streven er elke dag naar om beter te worden,' vult Robbert Veuger aan, die laat weten dat Aan de Poel in september 15 jaar bestaat. 'Het is een soort dubbel jubileum en dat is natuurlijk best bijzonder,' zegt hij. Het restaurant werd na de bekendmaking van de Michelinsterren overladen met felicitaties.

Op social media werden talloze 'duimpjes en hartjes' uitgedeeld en ook kwamen felicitaties binnen van bijvoorbeeld het gemeentebestuur. De VVD bracht in de persoon van raadslid Bart Dorgelo zelfs bloemen, omdat hij het een unieke prestatie vindt waar echt bij moet worden stilgestaan. Het tweestererrenrestaurant is in zijn ogen een uniek culinair visitekaartje voor de gemeente.

In 2022 telt Nederland 21 tweesterrenrestaurants.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:30

Online informatieavond over subsidies en leningen voor verduurzamen woning

Amstelveen - Voor inwoners van Amstelveen die meer willen weten over subsidies en geldzaken voor het verduurzamen van hun woning wordt op donderdag 29 februari om 19.30 uur een online informatiebijeenkomst gehouden. Aanmelden is ook nuttig als je deze avond geen tijd hebt, want je kan de bijeenkomst na aanmelding op een later moment terugkijken.

Algemeen gisteren 17:32

Code Oranje om zware windstoten

Amstelveen - Het KNMI heeft voor vanavond code oranje afgekondigd in verband met verwachte zware windstoten. In Noord-Holland geldt code oranje tussen 21.00 en 00.00 uur.

Algemeen gisteren 16:30

Gemeente en politie wijzen kinderen op gevaren internet met game HackShield

Amstelveen - Kinderen zijn steeds vaker online. Ze spelen games, appen en brengen veel tijd op social media door. Helaas zijn ze zich nauwelijks bewust van de gevaren die hier aan kleven. Samen met de politie zet de gemeente het online spel HackShield in, om kinderen weerbaar te maken op internet.

112 gisteren 14:18

Autobrand Oude Dorp: vermoedelijk technisch mankement

Amstelveen - Een korte maar hevige autobrand aan Zetveld in het Oude Dorp van Amstelveen waarbij afgelopen dinsdagnacht een personenwagen grotendeels in de as werd gelegd, is vermoedelijk veroorzaakt door een technisch mankement. 

Algemeen gisteren 13:01

Inwoners Amstelveen willen een actief en afwisselend Stadsplein

Amstelveen - Begin dit jaar dachten ruim 3.000 Amstelveners en bezoekers aan het Stadshart mee over de toekomstige inrichting van het Stadsplein. De meerderheid heeft gekozen voor een plein met een actieve en afwisselende sfeer, met veel groen en natuurlijke, houten elementen.