Reuser selecteert Amstelveens talent Brandes voor Oranje O15

Amstelveen – Bondscoach Martijn Reuser heeft zijn 23-koppige selectie van het Nederlands voetbalelftal onder 15 jaar bekend gemaakt. Het Amstelveense talent Julian Brandes maakt deel uit van de groep.

De KNVB meldt op zijn website dat het Nederlands elftal onder 15 jaar van woensdag 30 januari tot en met zondag 3 februari deelneemt aan een vierlandentoernooi in Spanje. Oranje moet het tijdens dit evenement opnemen tegen Hongarije, Ierland en gastland Spanje.

Gescout

Julian Brandes groeide op in Amstelveen en begon zijn voetballoopbaan bij Roda’23. Na een soverstap naar AFC werd het talent vervolgens gescout door Ajax. Inmiddels speelt Brandes al een aantal jaar bij de Amsterdamse profclub. Dit seizoen voetbalt Brandes in Ajax Onder 15.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.