Taxatiedag in Museum JAN

Rijen dik voor gratis taxatiedag Museum JAN in Amstelveen

Amstelveen - Nog voordat Museum JAN in het Oude Dorp vanmorgen open ging stond er al een lange rij wachtenden voor de museumdeur: dat het Amstelveense museum vandaag in samenwerking met Kunstveiling.nl gratis kunstobjecten en sieraden taxeert, is veel Amstelveners niet ontgaan.

Museumdirecteur Marieke Uildriks kon vanmorgen al snel van een succes spreken: mensen wachtten in een vol museum in dikke rijen op de taxatie van door hun meegebrachte objecten, velen natuurlijk in de hoop dat ze 'goud' hadden meegebracht.

taxatiedag_museum_jan.jpg

De diverse taxatie-experts hadden al vroeg de handen vol aan de door de bezoekers ingebrachte schilderijen, sieraden en andere objecten. Hoewel er al diverse pareltjes door de handen van de experts gleden, is nog niet bekend of er grote klappers tussen zitten: de taxatiedag duurt vandaag tot 16.00 uur.

Bezoekers kunnen hun getaxeerde objecten indien gewenst direct aanbieden via een online veiling van kunstveiling.nl

taxatiedag_museum_jan2.jpg
Taxateur aan het werk.

De bezoekers kunnen eveneens de succesvolle en deze zomer goed bezochte exposities 'Verzameld voor Amstelveen - de gemeentelijke kunstcollectie'  en 'Liefde voor Landschap' van Saksia Boelsums bewonderen. 


Meer nieuws

112 vandaag 07:40

Politie maakt einde aan vernuftig uitlaatorkest in Aalsmeer

Aalsmeer - De politie heeft afgelopen week een einde gemaakt aan een ongevraagd uitlaatorkest van een automobilist, die met een vernuftig trucje de uitlaatdemper van zijn auto uit kon schakelen om extra veel herrie te maken.

Advertorial Zakelijk gisteren 15:58

A&H Finance: compleet en onafhankelijk hypotheekadvies

Amstelveen - Hypotheekadvieskantoor A&H Finance geeft al vijftien jaar financieel advies vanuit Amsterdam, Diemen en sinds kort vanaf de nieuwe locatie aan de Amsterdamseweg 71 in Amstelveen. Koop je voor het eerst een huis, je volgende huis, wil je stevig gaan verbouwen of krijg je nog dit jaar een schenking: iedereen kan voor financieel hypotheekadvies terecht bij één van de vijftien adviseurs van A&H Finance.