Robin Visser keert terug bij Roda’23

AMSTELVEEN – Robin Visser keert na drie seizoenen NFC terug bij Roda’23. De 27-jarige aanvaller zal deel uit gaan maken van het momenteel in de vierde klasse uitkomende eerste zaterdagelftal van de club.

Het Amsterdamsche Voetbal meldt dat Visser terugkeert op het oude nest. Het doel van de spits is om weer met vrienden en oud-ploeggenoten samen te kunnen voetballen. Roda’23 staat momenteel op de achtste plek in de vierde klasse.

Spits

Visser kwam in het verleden in de jeugd als keeper uit voor Ajax en Volendam. De inmiddels al jaren in de spits spelende voetballer is tegenwoordig actief in het eerste zondagsteam van NFC. De terugkeer naar Roda’23 heeft ook te maken met het feit dat de inmiddels werkende in plaats van studerende Visser weer op zaterdag wil gaan spelen in plaats van op zondag.


Meer nieuws

112 vandaag 17:13

Botsing op Keizer Karelweg

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is dinsdagmiddag een personenbusje in aanrijding gekomen met een personenauto. Het busje botste in de flank van de personenwagen.

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.