Roda’23 en Sporting Martinus zitten samen in 4E

AMSTELVEEN – De KNVB heeft vandaag de indeling van de standaardteams bekend gemaakt. De Amstelveense voetbalclubs RKAVIC, Roda’23 en Sporting Martinus staan komend seizoen in de Vierde Klasse E van de KNVB-zaterdag tegenover elkaar.

Voor wat de zaterdagclubs betreft meldt de KNVB verder dat AMVJ het in de Tweede Klasse A onder meer moet opnemen tegen Arsenal, Buitenveldert en Blauw-Wit Beursbengels. Ook OFC, OSV, Marken en Zandvoort zitten in deze afdeling.

Zondagclubs

Voor wat betreft de zondagclubs zit Roda’23 met onder meer Pancratius, FC Abcoude, DWS en SDZ in de Tweede Klasse B. Het eerste zondagsteam van Sporting Martinus is ingedeeld in de Derde Klasse C en moet het onder meer op gaan nemen tegen ZSGOWMS, Ouderkerk en Real Sranang. NFC zit met VVA/Spartaan, OSC en Eendracht’82 in de Vierde Klasse D.

Nautilus en RAP voetballen in de Vijfde Klasse C van de KNVB-zondag onder meer tegen Arsenal, Sloterdijk en Badhoevedorp. Het speelprogramma zal later bekend worden gemaakt.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.