Roda’23 en Sporting Martinus zitten samen in 4E

AMSTELVEEN – De KNVB heeft vandaag de indeling van de standaardteams bekend gemaakt. De Amstelveense voetbalclubs RKAVIC, Roda’23 en Sporting Martinus staan komend seizoen in de Vierde Klasse E van de KNVB-zaterdag tegenover elkaar.

Voor wat de zaterdagclubs betreft meldt de KNVB verder dat AMVJ het in de Tweede Klasse A onder meer moet opnemen tegen Arsenal, Buitenveldert en Blauw-Wit Beursbengels. Ook OFC, OSV, Marken en Zandvoort zitten in deze afdeling.

Zondagclubs

Voor wat betreft de zondagclubs zit Roda’23 met onder meer Pancratius, FC Abcoude, DWS en SDZ in de Tweede Klasse B. Het eerste zondagsteam van Sporting Martinus is ingedeeld in de Derde Klasse C en moet het onder meer op gaan nemen tegen ZSGOWMS, Ouderkerk en Real Sranang. NFC zit met VVA/Spartaan, OSC en Eendracht’82 in de Vierde Klasse D.

Nautilus en RAP voetballen in de Vijfde Klasse C van de KNVB-zondag onder meer tegen Arsenal, Sloterdijk en Badhoevedorp. Het speelprogramma zal later bekend worden gemaakt.


Meer nieuws

Evenementen & Activiteiten vandaag 14:23

Winnaar voor de film Jackie en Oopjen

Amstelveen - AmstelveenZ verlootte in samenwerking met Cinema Amstelveen 2 kaartjes voor de film 'Jackie en Oopjen' op 11 oktober 2020 om 11:00 uur. De winnaar is bekend!

Kunst & Cultuur vandaag 13:24

Onrust in Amstelveense cultuursector: 'Gelijke monniken, gelijke kappen'

Amstelveen - In de Amstelveense cultuursector heerst verbazing en onbegrip dat tot dusver alleen uitzonderingen zijn gemaakt op de corona-maatregelen (max. 30 personen) bij tien Amsterdamse culturele instellingen in de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland. Amstelveens wethouder Herbert Raat (Kunst & Cultuur, VVD) wil opheldering.

Kunst & Cultuur vandaag 13:00

Kunsteducatie, juist nú

Júlia dos Santos Baptista weet als geen ander hoe belangrijk kunsteducatie is. De gedreven kunstenares geeft les in Beeldende Vorming op verschillende basisscholen in Brazilië en Amstelveen. In de herfstvakantie organiseert zij een nieuwe editie van haar Mini Art Masterclass in samenwerking met bewegingsdocent en storyteller Annet Breure. Beide hebben internationale werk- en kunsteducatie ervaring.

Kunst & Cultuur vandaag 12:08

Corona zet streep door Open Ateliers Amstelveen op 3 & 4 oktober (Atelierroute)

Amstelveen - De organisatie van de Open Ateliers 2020 (Atelierroute) in Amstelveen heeft op het laatste moment moeten besluiten het evenement, dat aankomend weekeinde (3 & 4 oktober) stond gepland,volledig af te blazen. De organisatie kan de veiligheid van de kunstenaars en bezoekers onvoldoende waarborgen, nu de corona-maatregelen zijn aangescherpt. 

Algemeen vandaag 09:14

Corona-babbeltrucs houden aan in Amstelveen

Amstelveen - In Amstelveen zijn ouderen nog steeds met regelmaat slachtoffer van babbeltrucs, waarbij criminelen corona aangrijpen om met een smoes huizen binnen te dringen.