Gemeente Amstelveen

Roda’23 stopt met inzameling oud papier

AMSTELVEEN - Roda'23 stopt met het inzamelen van oud papier en karton ten behoeve van de clubkas. Het inzamelen ervan leverde de voetbalclub door een veranderde situatie in begin 2018 niet meer genoeg geld op in verhouding tot het vele werk dat er voor nodig is.

In de week na Pinkstereen zal de voetbalclub voor het laatst oud papier ophalen. Inmiddels staat er bij het parkeerterrein van de club aan de Noorddammerweg in Bovenkerk een gemeentelijke ondergrondse papier/karton-container naast de bestaande ondergrondse glascontainer.

Omwonenden

De containers staan vlakbij de voetbalclub zodat bezoekers aan de club maar ook omwonenden hun oud papier, karton en glaswerk kwijt kunnen. De gemeente meldt op zijn website dat de opbrengst van het verkochte papier en karton ten goede komt aan het laag houden van de afvalstoffenheffing.


Meer nieuws

112 vandaag 17:13

Botsing op Keizer Karelweg

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is dinsdagmiddag een personenbusje in aanrijding gekomen met een personenauto. Het busje botste in de flank van de personenwagen.

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.