Roken uit den boze bij hockeyclub MHC Amstelveen

Amstelveen - Hockeyclub MHC Amstelveen doet roken in de ban. De club is een rookvrije vereniging geworden en wil niet langer dat er rond de velden wordt gerookt.

Vorige week vond de aftrap van de campagne 'een rookvrije vereniging' plaats bij de hockeyclub, in het bijzijn van wethouder Rob Ellermeijer.

Nadat het eerste bord 'een rookvrije generatie'was onthuld, zijn vervolgens de overige borden door de bestuursleden en vrijwilligers rond het veld en het clubhuis opgehangen, zo meldt de club op Facebook.  

 Bij steeds meer Amstelveense instellingen en verenigingen geldt een rookverbod.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 16:19

Amstelveen heeft een Diverging Diamond Interchange (DDI) en dat is even wennen

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg nabij Stadshart Amstelveen is afgelopen weekend in recordtempo een speciaal en complex kruispunt aangelegd in verband met de werkzaamheden rond Rijksweg A9. Voor veel weggebruikers is het even wennen, maar de nieuwe (tijdelijke) Diverging Diamond Interchange (afgekort DDI) lijkt vooralsnog goed te werken.

112 vandaag 12:30

Bekende inbrekerstruc weer in opmars in Amstelveen: takjes tegen de deur

Amstelveen - Een bekende inbrekerstruc is weer in opmars in Amstelveen nu de vakantieperiode is aangebroken. Om erachter te komen of bewoners al dan niet op vakantie zijn, plaatsen inbrekers takjes tegen een deur. Als de takjes langere tijd op hun plaats blijven is het voor inbrekers vaak reden om toe te slaan.