Rolling Tour Amstelveen langs diverse horecazaken op 8 en 9 mei

Amstelveen - In het weekeinde van 8 en 9 mei 2021 wordt de Rolling Tour Amstelveen gehouden. Deelnemers kunnen op alles dat rolt (fiets, skeelers, step, skateboard, etc.) een route van 12 kilometer volgen langs diverse horecagelegenheden in Amstelveen en Ouderkerk, met een stempelkaart.

De route leidt deelnemers via een mooie route langs De Kruidfabriek (by Lute), Gusto in Ouderkerk aan de Amstel, Grand Café All Sports, The WineKitchen at Home (Stationsstraat) en Maalder.

Tickets voor de Rolling Tour Amstelveen kosten slechts 3 euro, waarvoor deelnemers een routekaart en stempelkaart krijgen. Bij elke horecagelegenheid op de route kunnen deelnemers vervolgens voor slechts 5 euro een hapje en/of drankje halen.

KLIK HIER OM TICKETS voor 8 of 9 MEI TE BESTELLEN

Tickets zijn nu te bestellen via de website van Gusto World of Pizza (klik hier of op bovenstaande button). Deelnemers kunnen zelf beslissen bij welke gelegenheid zij op 8 of 9 mei starten en op welk tijdstip (tussen 12.00 en 17.00 uur).

Dit weekeinde (1 en 2 mei) wordt Tasty Trails Amstelveen gehouden


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 17:08

Reminder: morgen zijn de flitspalen actief op kruising N201/N231

Amstelveen - Met het gegeven dat twee nieuwe flitspalen op de kruising N201/N231 tussen Amstelveen en Aalsmeer op vrijdag 7 mei 2021 actief worden, attendeert het regionale verkeershandhavingsteam van de politie weggebruikers er nog maar eens op goed op de snelheid en op de kleur van het verkeerslicht te letten.

112 gisteren 14:54

Forse toename van binnenbranden in Amstelveen

Amstelveen - Het aantal binnenbranden waarbij de brandweer in Amstelveen in actie moest komen, is vorig jaar ten opzichte van een jaar eerder behoorlijk gestegen. In 'coronajaar' 2020 rukte de brandweer liefst 38 keer uit voor een binnenbrand.

Algemeen gisteren 11:56

Bevrijdingsvuurloop Amstelveen mogelijk nieuwe traditie

Amstelveen - Om het bevrijdingsvuur in deze bijzondere tijd brandend te houden organiseerde Stichting Amstelveen Oranje gisteren in samenwerking met Amstelveen Sport en AV Startbaan een (sterk aangepaste) Bevrijdingsvuurloop.

Politiek gisteren 11:30

D66 Amstelveen: wachttijd in het AZC maximaal benutten voor inburgering

Amstelveen - Asielzoekers met een verblijfsvergunning (statushouders) moeten zoveel als mogelijk op het AZC al starten met inburgeringstrajecten, in plaats van pas als zij in Amstelveen wonen. Dit heeft D66 Amstelveen met unanieme steun van de gemeenteraad verankerd in het Amstelveens inburgeringsbeleid. 

Algemeen gisteren 10:13

Verhalenwedstrijd Begraafplaats Zorgvlied: ‘Vol Liefde’

Amstelveen - In het kader van het Weekend van de Begraafplaats van vrijdag 28 tot en met en zondag 30 mei 2021 organiseert de Amstelveense begraafplaats Zorgvlied een verhalenwedstrijd onder de noemer 'Vol Liefde'.