Conceptimpressie van Living UpMountain [Brockhoff Makelaars]

Rondleidingen op dak van Hudson's Bay Amstelveen

Amstelveen – Er wordt momenteel hard gewerkt aan de bouw van 45 luxe appartementen bovenop de parkeergarage naast het nieuwe gebouw van Hudson’s Bay. Komende zaterdag kunnen liefhebbers een kijkje nemen op het dak van het voormalige V&D-gebouw.

Als het goed is, opent nog voor de zomer Hudson’s Bay zijn deuren in het pand. Onlangs werd bekend dat het warenhuis vermoedelijk niet het hele omgebouwde V&D-pand zal gaan vullen. Hudson’s Bay gaat de grootte van de winkels wellicht aanpassen en een reorganisatie doorvoeren omdat het bedrijf niet goed loopt.

Penthouse

Ondertussen wordt er hard gewerkt aan een parkeergarage en de bouw van 45 woningen in het appartementencomplex UpMountain bovenop de garage naast het nieuwe Hudson’s Bay-gebouw. Voor de appartementen was zoveel vraag dat er een lotingsprocedure aan te pas moest komen om tot de uiteindelijke kopers te komen. Er hadden zich 3000 geïnteresseerden gemeld voor de 45 woningen.

Het penthouse, dat onderdeel uitmaakt van het nieuwbouwproject, moest tussen de 2,7 en 2,85 miljoen euro kosten en is inmiddels verkocht. De koper van het optrekje kan straks hardlopen rond zijn penthouse, dat dakterrassen rondom krijgt.

Rondleidingen

Het voordeligste appartement in het woonproject is een 2-kamerappartement van 75 vierkante meter en kent een prijs van tussen de 425.000 en 475.000 euro. Komende zaterdag kunnen geïnteresseerden op het dak van het nieuwe Hudson’s Bay gebouw vast een kijkje nemen bij de bouwplaats. Inzicht Amstelveen meldt op zijn website dat de gemeente de rondleidingen van komende zaterdag samen met ontwikkelaar AM organiseert.


Meer nieuws

112 vandaag 17:13

Botsing op Keizer Karelweg

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is dinsdagmiddag een personenbusje in aanrijding gekomen met een personenauto. Het busje botste in de flank van de personenwagen.

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.