Rosé All Day Party bij The WineKitchen At Sea

Amstelveen - Op zondag 9 juni 2019 (Eerste Pinksterdag) houdt The WineKitchen At Sea van 12:00 tot 18:00 een leuk feestje op het fraaie terras: een Rosé All Day Party. 

Op deze dag worden heel veel verschillende rosés per glas geserveerd om het rosé-seizoen feestelijk te openen. Natuurlijk kunnen ook lekkere hapjes worden besteld. 

De entree tot het terras is gratis. 'Het weer wordt vast heerlijk. Reserveren is gewenst (telefonisch 020 345 13 27) of via de reserveer-button op de website). Kortom een relaxte en gezellige rosé middag bij The WineKitchen at Sea.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.