AmstelveenZ

Rouwende Tino Martin annuleert Koningsdag-optreden bij Abina

Amstelveen - Zanger Tino Martin zal in verband met het overlijden van zijn zus niet optreden bij Abina op Koningsdag. Het management van de zanger heeft bekend gemaakt dat Tino Martin alle optredens tot 1 mei 2018 heeft geannuleerd. Alle andere optredens bij Abina gaan wel door.

Martin was één van de geplande publiekstrekkers voor de grootste reünie van Amstelveen op Koningsdag. Jeffrey Oudshoorn & Laurens Jansen van Abina hebben uiteraard begrip voor de beslissing van de zanger. ‘Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar Tino en zijn familie. We wensen hem bijzonder veel sterkte in deze moeilijke tijd.’

Artiesten

Abina heeft voor Koningsdag traditiegetrouw een keur aan artiesten geprogrammeerd. Zo staan vrijdag onder andere Quincy, Dries Roelvink, Robert Leroy, Wesly Bronkhorst, Danilo en Mike Peterson op het podium. Jaarlijks trekt Abina met een uitgebreide programmering duizenden bezoekers op Koningsdag; in Amstelveen staat het oranjefeest bekend als de Grootste reünie van Amstelveen.  


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.