AmstelveenZ

Rouwende Tino Martin annuleert Koningsdag-optreden bij Abina

Amstelveen - Zanger Tino Martin zal in verband met het overlijden van zijn zus niet optreden bij Abina op Koningsdag. Het management van de zanger heeft bekend gemaakt dat Tino Martin alle optredens tot 1 mei 2018 heeft geannuleerd. Alle andere optredens bij Abina gaan wel door.

Martin was één van de geplande publiekstrekkers voor de grootste reünie van Amstelveen op Koningsdag. Jeffrey Oudshoorn & Laurens Jansen van Abina hebben uiteraard begrip voor de beslissing van de zanger. ‘Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar Tino en zijn familie. We wensen hem bijzonder veel sterkte in deze moeilijke tijd.’

Artiesten

Abina heeft voor Koningsdag traditiegetrouw een keur aan artiesten geprogrammeerd. Zo staan vrijdag onder andere Quincy, Dries Roelvink, Robert Leroy, Wesly Bronkhorst, Danilo en Mike Peterson op het podium. Jaarlijks trekt Abina met een uitgebreide programmering duizenden bezoekers op Koningsdag; in Amstelveen staat het oranjefeest bekend als de Grootste reünie van Amstelveen.  


Meer nieuws

Algemeen gisteren 12:00

Amstelveen op zoek naar nieuwe kinderburgemeester: wie volgt Milanka op?

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is op zoek naar een nieuwe kinderburgemeester  én naar nieuwe leden voor de Kinderraad voor het schooljaar 2024/2025. De huidige kinderburgemeester Milanka bracht daarom afgelopen week samen met wethouder Frank Berkhout een bezoek aan de groepen 6, 7 en 8 van basisschool De Linde. 

Algemeen gisteren 10:47

Ook deze zomer buitenbios op diverse plekken in Amstelveen

Amstelveen - Nog voor de zomervakantie trekt Cinema Amstelveen weer de gemeente in met een buitenbios. Eind juni staat de buitenbios in de wijk Keizer Karelpark en begin juli in de wijk Groenelaan. In september volgen ook nog twee buitenbios-weekenden.

Politiek gisteren 10:31

GvA: ‘Bredere bestemming voor houten gebouwen in park De Braak’

Amstelveen - De lokale politieke partij Goed voor Amstelveen ziet graag dat één van de twee houten gebouwen, waar onder andere Stichting De Uiterton bootjes restaureert en stichting Fietsmaatjes onderdak heeft, uitgebreid wordt met een maatschappelijke functie.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:03

A9-werkzaamheden aan Schipholbrug afgerond, snelweg weer open

Amstelveen -  Het inhijsen van het nieuwe brugdek van de Schipholbrug op de A9 is afgelopen weekend uitgelopen, maar inmiddels afgerond. Rijksweg A9 is op het traject Badhoevedorp-Holendrecht  sinds maandagochtend rond 09.30 uur weer in beide richtngen open.