KNLTB

Run op tickets NK Tennis in Amstelveen: weekend uitverkocht, nog wel kaarten voor vrijdag

Amstelveen - Het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen (NTC) is deze week (11-18 december 2022) gastheer van de Nationale Kampioenschappen (rolstoel-)Tennis. Op de indoorbanen komen deze week de beste Nederlandse tennissers in actie in de strijd om de nationale titels in het enkel- en dubbelspel. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor, Suzan Lamens en Golden Slam winnares Diede de Groot.

De tickets voor het weekend zijn inmiddels, op enkele rolstoelplekken na, uitverkocht. Op vrijdag zijn er nog wel reguliere kaarten beschikbaar: dan spelen zowel de heren als de dames de kwartfinales in het enkelspel. Ook staan de halve finales van het dubbelspel (regulier en rolstoel) op het programma. Liefhebbers die de toptennisser vrijdag in actie willen zien kunnen tickets bestellen via de website van de Ticketshop (klik hier, of de button hieronder).

BESTEL HIER TICKETS 

Technisch Directeur Jacco Eltingh noemde de Nationale Kampioenschappen eerder al een belangrijk toernooi en een buitenkans voor tennisliefhebbers. ‘Voor alle tennisfans is dit evenement een unieke kans om Nederlands beste spelers van dichtbij in actie te zien.’

Nationaal Tennis Centrum Amstelveen

De afgelopen jaren is het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen dé plek waar het NK Tennis wordt gespeeld: ‘Het is een mooie en fijne locatie, want alle faciliteiten zijn aanwezig en de samenwerking is goed. Voor veel spelers is het ook een vertrouwde plek, want een groot gedeelte van de spelers traint hier regelmatig,’ aldus Eltingh.


Meer nieuws

112 gisteren 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 28 mrt. 2023 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten 28 mrt. 2023 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.