KNLTB

Run op tickets NK Tennis in Amstelveen: weekend uitverkocht, nog wel kaarten voor vrijdag

Amstelveen - Het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen (NTC) is deze week (11-18 december 2022) gastheer van de Nationale Kampioenschappen (rolstoel-)Tennis. Op de indoorbanen komen deze week de beste Nederlandse tennissers in actie in de strijd om de nationale titels in het enkel- en dubbelspel. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor, Suzan Lamens en Golden Slam winnares Diede de Groot.

De tickets voor het weekend zijn inmiddels, op enkele rolstoelplekken na, uitverkocht. Op vrijdag zijn er nog wel reguliere kaarten beschikbaar: dan spelen zowel de heren als de dames de kwartfinales in het enkelspel. Ook staan de halve finales van het dubbelspel (regulier en rolstoel) op het programma. Liefhebbers die de toptennisser vrijdag in actie willen zien kunnen tickets bestellen via de website van de Ticketshop (klik hier, of de button hieronder).

BESTEL HIER TICKETS 

Technisch Directeur Jacco Eltingh noemde de Nationale Kampioenschappen eerder al een belangrijk toernooi en een buitenkans voor tennisliefhebbers. ‘Voor alle tennisfans is dit evenement een unieke kans om Nederlands beste spelers van dichtbij in actie te zien.’

Nationaal Tennis Centrum Amstelveen

De afgelopen jaren is het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen dé plek waar het NK Tennis wordt gespeeld: ‘Het is een mooie en fijne locatie, want alle faciliteiten zijn aanwezig en de samenwerking is goed. Voor veel spelers is het ook een vertrouwde plek, want een groot gedeelte van de spelers traint hier regelmatig,’ aldus Eltingh.


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.