De Kapper
Advertorial Beauty & Mode

Samantha van De Kapper is 'Master of Color'

AMSTELVEEN - Samantha Ekkelboon van De Kapper in het Oude Dorp mag zich Master Colorist noemen. Eind november haalde zij haar certificaat als zogenaamde Color Technician.

Samantha is werkzaam bij De Kapper, de zaak van Ad van Gorkom aan de Stationsstraat in het Oude Dorp van Amstelveen. Voor de kapperszaak die ook een vestiging in Amsterdam heeft stond 2017 in het teken van het kleuren van haar. Ze nemen een trend waar, waarbij het verven van de haren niet alleen meer wordt gedaan door mensen die grijs worden. "Sommige klanten willen nu juist hun haar grijs verven", aldus Van Gorkom. Ook steeds meer mannen staan open voor een ander kleurtje.

Training
Samen met haarproducten-specialist Goldwell zette De Kapper een programma voor training en educatie op, waarbij haarstylisten worden opgeleid tot 'Master of Color'. In een traject van 11 maanden, dat voor een derde bestaat uit theorie en de rest praktijk, ontpoppen de kappers zich tot doorgewinterde specialisten op het gebied van het kleuren van haar.

Geslaagd
Samantha heeft het traject met glans doorlopen en ontving daarvoor een certificaat. Mocht je binnenkort een ander kleurtje in je haar willen, kun je dus zeker bij deze kersverse Master of Color terecht!


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.